Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας το Σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Το Σάββατο το παιδικό τμήμα της ΑΕ Σαρωνικός θα φιλοξενηθεί από τον Ερμή στον Κορυδαλλό στις 11.30, ενώ για το μπάσκετ θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες. Συγκεκριμένα την Κυριακή ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί τη Σαρωνίδα στις 12.00, το παιδικό τμήμα θα παίξει εκτός με την Ένωση Περάμου το Σάββατο στις 13.45, και το τμήμα mini θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Ρέντη την ομώνυμη ομάδα το Σάββατο στις 11.15. Τέλος στο βόλεϋ η Αιγιναία-Σαρωνικός θα παίξει με την Ένωση Ιλίου το Σάββατο στις 14.00 στο κλειστό του ΕΠΑΛ.


Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αγώνας πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, καθώς το Σάββατο στις 16.00 διεξάγεται το τελικός του κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιώς και το Μοσχάτο στο Στάδιο 'Γεωργ. Καραισκάκης'. Αντιθέτως το παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά συνεχίζεται κανονικά με την ομάδα του νησιού μας να φιλοξενείται από τον Ερμή στον Κορυδαλλό. Για το ματς αυτό ο τεχνικός του συλλόγου κος Ανδρέας Θεοχαρίδης θα έχει όπως όλα δείχνουν όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ δεσπόζει το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαρωνικού με αντίπαλο τη Σαρωνίδα για το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Οι παίκτες του Πέτρου Καρβούνη μετά την επιβλητική τους εμφάνιση και νίκη την περασμένη Κυριακή (51-37 το Λέον Μοσχάτου), υποδέχονται τη Σαρωνίδα σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μια πιθανή νίκη της νησιώτικης ομάδας, θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και όλοι αισιοδοξούν για τη συνέχιση των νικηφόρων αποτελεσμάτων.
Στο παιδικό και την Β' φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα της κας Χριστίνας Τούση ταξιδεύει στα Μέγαρα όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Περάμου. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, αλλά οι αθλητές της νεαρής τεχνικού, είναι αποφασισμένοι για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Το τμήμα mini του Φίλιππα Τζίτζη κόντρα στην Ένωση Ρέντη, θέλει να προσθέσει ακόμα μια καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του Σαρωνικού έχουν δείξει το ταλέντο τους, και ευελπιστούν να το πράξουν και στο γήπεδο του Ρέντη.

Τέλος για το πρωτάθλημα κατάταξης της ΕΣΠΕΔΑ, η Αιγιναία-Σαρωνικός φιλοξενεί την Ένωση Ιλίου για την 1η αγωνιστική. Τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη συνεχίζουν τις καθημερινές τους προπονήσεις και δηλώνουν πανέτοιμες για το νέο αυτό ξεκίνημα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Σάββατο στο ΕΠΑΛ, και το πρώτο σερβίς θα γίνει στις 14.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png