Συναντήσεις του Α.Ο.Α. Σαρωνικός με κ. Κατσικάρη,κ.Βασιλακόπουλο, κ.Γαλακτόπουλο.

Δελτίο Τύπου.
Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Α.Ο.Α. Σαρωνικός αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Κώστα Δρόσο, τον Α΄ αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Ρετσίνα και τον Β΄ αντιπρόεδρο κ. Στάθη Νικολούζο πραγματοποίησε σήμερα (25/4/2011) συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες για θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα συνάντησε τον Αντιπεριφερειάρχη νήσων κ. Δημήτριο Κατσικάρη στο γραφείο του και του έθεσε το θέμα του κλειστού γηπέδου παρουσία και του τεχνικού διευθυντή της περιφέρειας κου Σταύρου Βεϊόγλου. Η συνάντηση που κράτησε περισσότερο από 50 λεπτά έγινε σε εξαίρετο κλίμα και ο κ. Κατσικάρης έκανε σαφή την πρόθεση του να συμβάλει ουσιαστικά (ολική χρηματοδότηση) στο να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο πνοής για το νησί μας ενώ μας μετέφερε και την επιθυμία του κ. Σγουρού για την υλοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου Αίγινας. Ο κ. Κατσικάρης μάλιστα όπως μας δήλωσε θα επισκεφτεί το γρηγορότερο το νησί μας μαζί με τον κ. Βεϊόγλου για να δει από κοντά τον τόπο που ο δήμος Αίγινας προτείνει με την απόφαση που πήρε πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο.

Κρίνει δε απαραίτητο η κατασκευή του νέου γηπέδου να μην είναι ελαφριάς μορφής (μπαλόνι) αλλά καλύτερης κατασκευής αφού κάτι τέτοιο αρμόζει στο νησί.

Στα πλαίσια της συζήτησης για τα αθλητικά δρώμενα του νησιού, μας ενημέρωσε ότι θα επιληφθεί επί του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με την πτώση του εξωτερικού  τοίχου στο γήπεδο, καθώς και θα σταθεί αρωγός σε αθλητικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας.

Εμείς με την σειρά μας ευχαριστήσαμε τον κ. Κατσικάρη που για άλλη μια φορά λειτούργησε σαν Αιγινήτης.

Η επίσκεψη μας είχε σκοπό να στηρίξει τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής και του δημάρχου για την υλοποίηση του κλειστού γηπέδου σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την περιοχή της Κυψέλης.

Ακολούθησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο κος Βασιλακόπουλος μας δέχτηκε στο γραφείο του για περισσότερη από μισή ώρα. Η συζήτηση έγινε σε πολύ ωραίο κλίμα και μας έδωσε την υπόσχεση ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται για την κατασκευή του γηπέδου με όποιον τρόπο μπορεί.

Μας ευχαρίστησε για την επίσκεψη και αποδέχτηκε πρόσκληση του συλλόγου για να επισκεφτεί το νησί μας.

Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ και μέλος του συλλόγου των Ολυμπιονικών κ. Γαλακτόπουλο που συζητήσαμε θέματα προώθησης του αθλητισμού στην Αίγινα.

Οι συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα.

Την Τρίτη είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον υπουργό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας κο Αρβανιτόπουλο και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Μαυρομάτη.

Κατά την επιστροφή μας στο νησί ενημερώσαμε για τις συναντήσεις τον δήμαρχο Αίγινας κ. Θεοδόσιο Σακιώτη.

Για τον Α.Ο.Α. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Δρόσος
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png