Με αγώνες μπάσκετ και βόλεϋ συνεχίζεται το αθλητικό καλεντάρι για τις ομάδες του νησιού μας.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με αγώνες μπάσκετ και βόλεϋ συνεχίζεται το αθλητικό καλεντάρι για τις ομάδες του νησιού μας. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Ένωση Αμφιάλης την Κυριακή στις 12.00 στο κλειστό των Σιταποθηκών, ενώ για το βόλεϋ η Αιγιναία/Σαρωνικός θα παίξει με τον Μελά Αγ. Ελευθέριο την Μ.Τρίτη στις 11.00 στο κλειστό του 6ου Ενιαίου Λυκείου Αιγάλεω.



Αυλαία για το πρωτάθλημα της Δ'ΕΣΚΑΝΑ, καθώς το διήμερο 28 και 29 Απριλίου διεξάγεται η 26η και τελευταία αγωνιστική. Ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει την Αμφιάλη στο παιχνίδι της χρονιάς, καθώς με νίκη, η νέα σεζόν θα τον βρει στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι έτοιμοι για το κρισιμότερο ματς της χρονιάς, και η διοίκηση του συλλόγου καλεί το φίλαθλο κοινό της Αίγινας να βρεθεί στο γήπεδο για να συμπαρασταθεί στα παιδιά του Πέτρου Καρβούνη. Στις τάξεις του Σαρωνικού υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, και όπως τόνισαν 'με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε'. Θυμίζουμε ότι η Αμφιάλη είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει το Σαρωνικό στην έδρα του (46-50). Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό των Σιταποθηκών, και το τζάμπολ έχει οριστεί στις 12.00. Διαβάστε περισσότερα...

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής: Κυριακή στις 12.00  Νέα Σμύρνη-Λέον Μοσχάτου και Ατρόμητος-Τελαμώνας, και τη Δευτέρα στις 20.00 Ελευσίνα-Αιξωνή, στις 21.30 Σαρωνίδα-Κυρίαρχοι και Απρόβλεπτοι-Ερμής Αργυρούπολης.

Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα κατάταξης της ΕΣΠΕΔΑ, η Αιγιναία/Σαρωνικός ταξιδεύει στο Αιγάλεω όπου θα αντιμετωπίσει τον Μελά Αγ.Ελευθέριο. Το παιχνίδι θα γίνει τη Μ.Τρίτη στο κλειστό του Ενιαίου Λυκείου Αιγάλεω και το πρώτο σερβίς θα ξεκινήσει στις 11.00. Τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη μετά την πρώτη τους νίκη την περασμένη αγωνιστική (3-0 σετ την ΑΕ Ρέντη) θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, έχοντας σαν στόχο την καλή εμφάνιση και γιατί όχι και τη νίκη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png