South Evian Gulf Team. Πειραιάς - Χανιά με καγιάκ και ενδιάμεσο σταθμό την Αίγινα. 270 ναυτικά μίλια για την "Πίστη".

Άγγελος  Χριστοφίδης, Στέφανος Βαρβάλας, Κώστας Μανατάκης. Τρεις κωπηλάτες με υψηλά επίπεδα ναυτοσύνης, σκληροτράχηλοι, αλλά με απόλυτο σεβασμό στη θάλασσα και βαθιά πίστη στα ανθρώπινα ιδανικά. Και οι τρεις τους ανήκουν στην ομάδα South Evian Gulf Team, μια ομάδα που "σε μία θάλασσα πιθανοτήτων κυνηγά το απίθανο". Οι τρεις τους συμμετέχουν σε μία ναυτική αποστολή που έχει τίτλο "Πειραιάς-Χανιά με καγιάκ για την Πίστη". Ξεκίνησαν από το Πέραμα και τελικό προορισμό έχουν τα Χανιά. Χθες βρέθηκαν στην Αίγινα , στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου και μιλώντας στο Aegina Portal και το Σωτήρη Μπήτρο, εξήγησαν γιατί κάνουν αυτή την αποστολή, μια αποστολή που είναι αφιερωμένη στο σύλλογο "Πίστη" που υποστηρίζει τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Η ομάδα ιδρύθηκε το 2010 και είναι η τρίτη αποστολή της. Το 2011 πραγματοποίησε το διάπλου από την Ερέτρια μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης με καγιάκ αφιερωμένο "Χαμόγελο του Παιδιού". Η επόμενη χρονιά η αποστολή είχε ως αφετηρία τη Σιθωνία Χαλκιδικής και ολοκληρώθηκε στην Ερέτρια και ήταν αφιερωμένη στην Κιβωτό. Οι τρεις άντρες θα κωπηλατήσουν για 16-22 ημέρες που είναι και ο εκτιμώμενος χρόνος της αποστολής, διασχίζοντας 270 ναυτικά μίλια, μόνο με τη σωματική (και την ψυχική τους) δύναμη!  Το δρομολόγιο της αποστολής είναι το ακόλουθο: Πέραμα,  Σαλαμίνα, Αίγινα, Πόρος, Ερμιόνη, Σπέτσες, Κυπαρίσσι, Μονεμβάσια, Καβομαλιάς, Νεάπολη, Ελαφόνησος, Κύθηρα, Αντικύθηρα, Κίσαμος, Χανιά.

Μέλη της ομάδας είναι οι: Άγγελος  Χριστοφίδης,  Άγγελος Μηνούδης, Κώστας Μανατάκης, Χρήστος Φλεβοτόμος, Στέφανος Βαρβάλας, Παύλος Κόρκας, Αντιγόνη Καλέμη, Ορφέας Καλαφάτης, Πάνος Χριστοφίδης, Κώστας Μανατάκης, Αντρέας Ζαμπέτας, Χρυσούλα Πέτρου και Χρήστος Βλάχος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png