Εντυπωσιακές φάσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Racket στην Αίγινα.

Στο γήπεδο beach volley του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας ξεκίνησε σήμερα το πρωί η πρώτη ημέρα του 4ου γύρου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Racket. Στους αγώνες που θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή, συμμετάσχουν 70-80 παίκτες στις κατηγορίες: α) Δυάδες Αντρών, β) Τετράδες Αντρών, γ) Μικτές Δυάδες και δ) Μικτές Τετράδες. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό άθλημα, αλλά και αρκετά ιδιαίτερο καθώς όλες οι μετρήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και βασίζονται σε ένα σύνθετο λογισμικό που έχει αναπτυχθεί ακριβώς για αυτό το σκοπό. Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με κάποια προβλήματα που δημιούργησε το ψιλόβροχο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κάμερες υψηλής ταχύτητας που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της ταχύτητας της μπάλας, κατέγραφαν και της σταγόνες της βροχής.

Αυτό ανάγκασε τη γραμματεία των αγώνων να διακόψει τα ζευγάρια μέχρι να σταματήσει το ψιλόβροχο. Οι αγώνες αυτοί θα μεταφερθούν στο αυριανό πρόγραμμα.Ο κύριος Ιωάννης Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας, μιλώντας στο Aegina Portal περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αγώνες, τους κανονισμούς και τον τρόπο που λειτουργεί το ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο ελέγχει το σκορ. Αύριο Κυριακή μετά την ολοκλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί η τελετή των απονομών των βραβείων στους νικητές.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png