Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει  ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Δεύτερη αγωνιστική για το ποδόσφαιρο και την ΑΕ Σαρωνικός, πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ για το μπάσκετ του Σαρωνικού. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από το Μοσχάτο, ενώ για το μπάσκετ ο ΑΟΑ Σαρωνικός υποδέχεται την Νέα Σμύρνη. Η ΑΕ Σαρωνικός μετά τη νίκη στην πρεμιέρα (2-1 την Δραπετσώνα), αντιμετωπίζει την περσινή νταμπλούχο, ομάδα του Μοσχάτου. Ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Γκοβερίνος θα έχει όπως όλα δείχνουν γεμάτο το οπλοστάσιο του και όπως επισήμανε στους ποδοσφαιριστές του "δε μας αρκεί μόνο η καλή εμφάνιση, αλλά θέλουμε και το αποτέλεσμα". Στις προπονήσεις της Τετάρτης κ της Πέμπτης, ο νεαρός τεχνικός δοκίμασε διάφορα συστήματα, και περιμένει να εφαρμοστούν από τους παίκτες του στο κυριακάτικο ματς.

Το παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο "Παραλίας Τζιτζιφιών" θα ξεκινήσει στις 16.00 με διαιτητή το Τζιουβέλλη και βοηθούς τους Κοντιζά και Καρφή. Το Σάββατο ανοίγει η αυλαία του εφηβικού πρωταθλήματος με την ΑΕ Σαρωνικός να φιλοξενείται από το Νέο Ικόνιο στο Πέραμα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12.00.

Στο μπάσκετ, πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, με το Σαρωνικό να υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας Πέτρος Καρβούνης έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του για τη δύσκολη αυτή αναμέτρηση, και όπως είναι φυσιολογικό, άπαντες θέλουν να μπει η ομάδα με το δεξί στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αίγινας, και το τζάμπολ έχει οριστεί στις 12.00.

Τέλος στο βόλεϋ, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ σε φιλικό προετοιμασίας το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού επικράτησε του Αρμενιακού με 3-1 σετ εκτός έδρας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png