Ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη έργων στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Για μία σειρά από μικρά έργα βελτίωσης της λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, αλλά ωστόσο πολύ σημαντικών για τους αθλητές που το χρησιμοποιούν καθημερινά, μίλησε στην κάμερα του Aegina Portal ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Φίλιππος Τζίτζης. Μαζί με αυτά η ενημέρωση περιελάμβανε και ευχαριστίες προς τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κύριο Δημήτρη Κατσικάρη για την ένταξη των έργων αντικατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου, της κατασκευής ταρτάν στο στίβο και την επισκευή της περίφραξης που είχε καταστραφεί το Φλεβάρη, έργα που θα αλλάξουν την όψη και τη λειτουργικότητά του γηπέδου.

Ο κύριος Τζίτζης παρουσίασε μία σειρά από παρεμβάσεις όπως τη λειτουργία του φωτισμού και την ενίσχυσή του, την τοποθέτηση συρματοπλέγματος μέχρι την κατασκευή της περίφραξης, το έργο της οποίας βρίσκεται στη φάση της δημοπράτησης, την απομάκρυνση αδρανών υλικών και τον καθαρισμό του χώρου, την απόδοση ενός στεγασμένου χώρου που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του γηπέδου για χρήση από τον Ο.Α.Κ.Α. και άλλους συλλόγους και τις ενέργειες που γίνονται για την αντικατάσταση κατεστραμμένων καθισμάτων στις κερκίδες και άλλες παρεμβάσεις.

Είναι γεγονός ότι ο οργανωμένος τρόπος που δραστηριοποιούνται οι αθλητικοί φορείς του νησιού, έχει επιφέρει μία σημαντική αύξηση των κατοίκων του νησιού που χρησιμοποιούν το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και άλλους αθλητικούς χώρους, με αποτέλεσμα όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ να υπάρχει συνεχής ανάγκη για τέτοιου είδους παρεμβάσεις.

Ευχαριστίες προς την Περιφέρεια και τον κύριο Δημήτρη Κατσικάρη εξέφρασε και ο προπονητής του Ο.Α.Κ.Α. Βασίλης Ζαμπέλης για τα έργα που έχουν ανακοινωθεί ότι θα υλοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, αλλά και για την παραχώρηση χώρου από το ΔΑΟΑ που θα χρησιμοποιηθεί ως αποδυτήρια για τους αθλητές του στίβου.

Ο Βασίλης Ζαμπέλης έκλεισε με μία ευχάριστη είδηση, καθώς ο αθλητής του ΟΑΚΑ Γιώργος Γιαννούλης, μετά τις σπουδές του στο εξωτερικό, επέστρεψε στην ενεργό δράση τρέχοντας σε μαραθώνιο στην Ιταλία με χρόνο 1 ώρα και 24 λεπτά, ενώ την Κυριακή θα αγωνιστεί στα 10 χιλιόμετρα πάλι σε αγώνα στην Ιταλία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png