Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ περιλαμβάνει το αθλητικό μενού για τις ομάδες της Αίγινας το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή στις 14:45, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Άρη Αμφιάλης,το Σάββατο στις 12.00 το εφηβικό τμήμα παίζει με τον Κορυδαλλό εκτός έδρας, και το παιδικό της Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται την Αναγέννηση Μοσχάτου το Σάββατο στις 12.00. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 13.00 από τον Α.Ο Βάρης, ενώ το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει τον Πορφύρα εκτός έδρας το Σάββατο στις 11.00.

Καλεσμένος σήμερα στην αθλητική εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο διαιτητής Παντελής Τζαμουτζαντώνης.



Η Α.Ε Σαρωνικός μετά την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου (1-1 με την ΑΕ Περάματος) υποδέχεται τον πάντα υπολογίσιμο Άρη Αμφιάλης. Ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Γκοβερίνος δε μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λούβαρη και Κλώνο. Ο νεαρός τεχνικός προβληματίζεται από την δυστοκία των ποδοσφαιριστών του και ευελπιστεί το παιχνίδι της Κυριακής να γίνει μια νέα αρχή για την ομάδα του νησιού μας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14.45, και διαιτητής θα είναι ο Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Αποστολίδη και Χατζηγιάννη. Συνέχεια των πολύ καλών εμφανίσεων θέλουν να δώσουν τα τμήματα εβηβικού και παιδικού. Το εφηβικό τμήμα παίζει με τον Κορυδαλλό εκτός έδρας, ενώ το παιδικό αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Μοσχάτου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Και τα δυο παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο την ίδια ώρα (12.00).

Στο μπάσκετ και τη Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός κόντρα στον Α.Ο Βάρης θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις, αναζητώντας το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα. Με όπλο τη ψυχολογία μετά την εύκολη νίκη της περασμένης Κυριακής (67-52 την Ηλεκτρούπολη), οι καλαθοσφαιριστές του Πέτρου Καρβούνη, δηλώνουν έτοιμοι για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής. Ο νεαρός τεχνικός ελπίζει να δει τους παίκτες του, να έχουν την ίδια απόδοση με αυτή του 3ου δεκαλέπτου στο παιχνίδι με την Ηλεκτρούπολη. Το τζάμπολ θα γίνει στις 13.00 στο Νέο Κλειστό της Βάρης. Το παιδικό της Χριστίνας Τούση παίζει στο γήπεδο του Πορφύρα με την ομώνυμη ομάδα, και όπως τόνισε η νεαρή τεχνικός  "είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι για τη νίκη".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png