Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσια είναι η αγωνιστική κίνηση των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ το τριήμερο. Την Κυριακή στις 14.45 η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ερμή Κορυδαλλού, την ίδια μέρα το εφηβικό υποδέχεται την Ολυμπιάδα στις 11.30, ενώ το παιδικό τμήμα φιλοξενεί τον ΑΟ Πειραιά το Σάββατο στις 14.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός παίζει με τον Ιάσωνα Νίκαιας την Κυριακή στις 12.00 εντός έδρας, και το παιδικό φιλοξενείται από την Καστέλλα το Σάββατο στις 11.00. Τέλος στο βόλεϋ το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού αντιμετωπίζει τη Δευτέρα στις 21.45 τον Αστέρα Νίκαιας εκτός έδρας, και οι κορασίδες υποδέχονται τον Φοίνικα Πειραιά την Κυριακή στις 11.00.



Η Α.Ε. Σαρωνικός μετά την άνετη επικράτηση της περασμένης αγωνιστικής (0-3 τον Πολυκράτη) υποδέχεται στο ντέρμπι τις 7ης αγωνιστικής τον Ερμή Κορυδαλλού. Οι παίκτες του Γιώργου Γκοβερίνου συνεχίζουν την προετοιμασία τους, και ευελπιστούν σε μια καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Στο μπάσκετ και την Γ´ ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα, και κόντρα στον Ιάσωνα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να το καταφέρει. Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 12.00 στο γήπεδο της Αίγινας.

Στο βόλεϋ πρεμιέρα για τις κορασίδες του Σαρωνικού. Οι νεαρές αθλήτριες της Σύλβιας Ιβάνοβα ρίχνονται στη μάχη του νέου πρωταθλήματος και αντίπαλός τους για την 1η αγωνιστική ο Φοίνικας Πειραιά. Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό του ΕΠΑΛ την Κυριακή, με το πρώτο σέρβις να είναι στις 11.00.
Το αντρικό τμήμα τέλος, θα παίξει τη Δευτέρα στις 21:45 με τον Αστέρα Νίκαιας στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη", με τους παίκτες του Ηλία Κλώνου να θέλουν να προσθέσουν άλλη μια καλή εμφάνιση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png