Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Αίγινας το σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί τους Νέους Δραπετσώνας στις 14.30, το εφηβικό υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας το Σάββατο στις 11.45, και το παιδικό τμήμα φιλοξενείται από τον Περαμαικό το Σάββατο στις 11.45. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Ένωση Αρμενίων (Αρμενική) την Κυριακή στις 12.00, και το παιδικό παίζει εντός έδρας με τον Διογένη Φρεαττύδας το Σάββατο στις 11.00.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου με το Σταύρο Ρωπαΐτη στην εκπομπή Offside αύριο Παρασκευή.



Τέλος στο βόλεϋ, οι κορασίδες του Σαρωνικού παίζουν με τον Φοίνικα Πειραιά το Σάββατο στις 13.30 στο κλειστό "Π.Σαλπέας", ενώ το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού φιλοξενεί την Κυριακή στο κλειστό του ΕΠΑΛ τον ΑΟ Φιλίας Περάματος στις 13.30. Η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί για την 9η αγωνιστική του Πειραιά τους Νέους Δραπετσώνας. Το παιχνίδι είναι αρκετά κρίσιμο για την ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, και όλοι αισιοδοξούν ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Διαιτητής θα είναι ο Σκάλτσης, με βοηθούς τους Σιασιάκο και Παντέλη.

Στο μπάσκετ και για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Αρμενική. Το παιχνίδι της Κυριακής (12.00) είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς η ομάδα της Αθήνας είναι μια αρκετά συγκροτημένη ομάδα, και ο τεχνικός Πέτρος Καρβούνης, προετοιμάζει την ομάδα του για την αναμέτρηση αυτή.

Στο βόλεϋ τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα κόντρα στον Φοίνικα Πειραιά, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, ενώ εμφανίζονται αρκετά αισιόδοξες για το παιχνίδι του Σαββάτου. Οι άνδρες του Σαρωνικού επιστρέφουν μετά από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων, και αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Φιλία Περάματος στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Ο προπονητής Ηλίας Κλώνος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png