Αegina Xmas Cup Beach Volley.

Δελτίο τύπου
Προχωρούν οι προετοιμασίες για το Aegina Xmas Cup Beach Volley, το μεγάλο τουρνουά beach volley που διοργανώνουν η περιφερειακή ενότητα νήσων και το σωματείο του νησιού Α.Ο. Σαρωνικός που έχει σκοπό την περαιτέρω διάδοση του βόλεϊ στο νησί και την τόνωση της τουριστικής κίνησης. Το τουρνουά θα διεξαχθεί 27, 28, 29 Δεκεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο Αίγινας. Οι νικητές θα λάβουν πλούσια δώρα και χρηματικά έπαθλα. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές λάτρεις του αθλήματος αναμένεται να λάβουν μέρος και όλοι μαζί να γιορτάσουμε, αγωνιζόμενοι στο αγαπημένο μας άθλημα, αποδεικνύοντας ότι το beach volley είναι για όλο τον χρόνο και όχι μόνο για το καλοκαίρι!

Το όλο εγχείρημα που είχε αντικειμενικές δυσκολίες δείχνει ότι θα στεφθεί από επιτυχία αφού οι συμμετοχές είναι αρκετές και κάθε μέρα που περνάει αυξάνονται. Μάλιστα ύστερα από απαίτηση διαγωνιζόμενων θα πραγματοποιηθεί και τουρνουά μεικτού. Κατά την διάρκεια των αγώνων ο σύλλογος ‘’Αίγινα Εθελοντής’’ θα πραγματοποιήσει bazar και τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα διατεθούν για την ανακούφιση άπορων οικογενειών της Αίγινας. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια.

Ο Α.Ο. Σαρωνικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων κο Δημήτρη Κατσικάρη για την άμεση ανταπόκριση του αλλά και την Επαγγελματική Ένωση Αίγινας που αγκάλιασε την προσπάθεια. Συγκεκριμένα τον πρόεδρο κο Γιώργο Σκαλτσιώτη και τον γραμματέα κο Νίκο Δρίτσα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία lipton που στηρίζει το Aegina Xmas Cup Beach Volley.

Το lipton ice tea έχει συνδέσει το όνομα του με το άθλημα του beach volley. Συμπαραστάτης στην όλη προσπάθεια μας είναι και η επιτροπή τουρισμού της Αίγινας που ο πρόεδρος κος Βάρτζελης Τάκης και ο αντιπρόεδρος κος Πετρίτης Πέτρος δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. www.aeginavolley.blogspot.com δηλώσεις συμμετοχής : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png