Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο σε δράση το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί την Ολυμπιάδα στις 14.30, το παιδικό τμήμα υποδέχεται την Δραπετσώνα το Σάββατο στις 12.00, και το εφηβικό φιλοξενεί τον Φαληρικό το Σάββατο στις 14.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός παίζει με τα Ταταύλα την Κυριακή στις 12.00 στο γήπεδο της Αίγινας, ενώ το παιδικό φιλοξενείται από τον Φοίνικα Πειραιά το Σάββατο στις 11.00. Για το πρωτάθλημα "Πέτρος Καπαγέρωφ", το mini του Παναιγινιακού υποδέχεται τον Απόλλων Πειραιά το Σάββατο στις 11.00, ενώ το τμήμα των παμπαίδων έχει ρεπό. Στο βόλεϋ το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού αντιμετωπίζει την Αρμενική την Παρασκευή στις 21.45 στο κλειστό γήπεδο "Ζαβαριάν", ενώ οι πανκορασίδες του Σαρωνικού υποδέχονται το Ίλιον το Σάββατο στις 14.45.


Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0 με Δόξα Πειραιά), η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται την Ολυμπιάδα για την 13η αγωνιστική της Α' Πειραιά. Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση αυτή, με τον τεχνικό Γιώργο Γκοβερίνο να μην υπολογίζει στον τραυματία Λούβαρη. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τσαμούρης, με βοηθούς τους Σινιοράκη και Αναστασίου.
Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή τον Α.Ο Ταταύλα για την 12η αγωνιστική. Διαβάστε περισσότερα...

Η ομάδα του νησιού μας θέλει να αφήσει πίσω την ήττα αλλά και κυρίως τη μέτρια εμφάνιση της περασμένης Κυριακής (62-49 από τον Πήγασο), και να επανέλθει στις νίκες. Απουσίες για την ομάδα του Σαρωνικού δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό Πέτρο Καρβούνη να προετοιμάζει τους αθλητές του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, η ομάδα του Ηλία Κλώνου φιλοξενείται την Παρασκευή από την Αρμενική. Το παιχνίδι θα γίνει στις 21.45, στο κλειστό "Ζαβαριάν". Τέλος για το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός δίνει το πιο κρίσιμο αγώνα του για την φετινή σεζόν. Τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα αντιμετωπίζουν στο κλειστό του ΕΠΑΛ την Ένωση Ιλίου και θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, με την νεαρή τεχνικό να προσπαθεί να αποβάλλει το τυχόν άγχος που θα έχει προκύψει στις νεαρές αθλήτριες του νησιού. Το τεχνικό επιτελείο αλλά και οι αθλήτριες του Σαρωνικού καλούν το φίλαθλο κόσμο της Αίγινας, να βρεθεί στο κλειστό του ΕΠΑΛ, και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των κοριτσιών, για το πολύ μεγάλο αυτό παιχνίδι. Το πρώτο σέρβις είναι στις 14.45


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png