Α.Ε. Νίκαια - Α.Ε. Σαρωνικός την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με μια και μοναδική αναμέτρηση συνεχίζεται το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας, καθώς με απόφαση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (Ε.Π.Σ.Π) , θα διεξαχθούν κανονικά οι αγωνιστικές την περίοδο των εορτών. Την Κυριακή στις 12.30 η ΑΕ Σαρωνικός δοκιμάζεται στο γήπεδο "Παντ. Νικολαΐδης" με αντίπαλο την Νίκαια.


Η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του Α' ομίλου είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του νησιού μας να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δυο τελευταίες λευκές ισοπαλίες (με Δόξα Π. εκτός και Ολυμπιάδα εντός). Στο συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου υπάρχει αισιοδοξία για το κυριακάτικο παιχνίδι, με τον νεαρό τεχνικό να περιμένει περισσότερο καθαρό μυαλό από τους παίκτες του στην τελική προσπάθεια.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα λείψει ο τραυματίας Λόυβαρης, καθώς ο έμπειρος στόπερ των νησιωτών ταλαιπωρείται από θλάση. Κατά τα άλλα η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σαρωνικός να δείχνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το παιχνίδι της Κυριακής θα διευθύνει ο Μαρινάκης, με βοηθούς τους Αποστολίδη και Τζίκα.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, το Σάββατο θα παίξουν Ερμής Κορυδαλλού-Πολυκράτης, Οδηγήτρια-Άρης Αμφιάλης, Ήφαιστος-Χαραυγή και Ολυμπιάδα-Αχιλλέας Κορυδαλλού, ενώ την Κυριακή θα γίνουν οι αναμετρήσεις Νέοι Δραπετσώνας-ΑΕ Περάματος, Ατρόμητος Κερατσινίου-Μοσχάτο και Δόξα Πειραιά-Δραπετσώνα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png