Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιανουαρίου. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί στις 14.30 τον Αχιλλέα Κορυδαλλού, το εφηβικό αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο Κερατσινίου εκτός έδρας το Σάββατο στις 12.30, ενώ το παιδικό τμήμα φιλοξενείται από την Αναγέννηση Μοσχάτου το Σάββατο στις 12.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Ένωση Αρμενίων (Αρμενική) την Κυριακή στις 12.00, και το παιδικό φιλοξενεί τον Πορφύρα το Σάββατο στις 11.00.

Να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά θέλει η ΑΕ Σαρωνικός με αντίπαλο τον Αχιλλέα Κορυδαλλού. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου έκλεισε με νίκη το 2013 (0-1 την Νίκαια), και κόντρα στην ομάδα του Κορυδαλλού ψάχνει το τρίποντο για να ανέβει βαθμολογικά. Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία, με τον νεαρό τεχνικό να μην υπολογίζει στους τραυματίες Λούβαρη, Πάλλη, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο Ζάρκα.

Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Αρμενική για το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι είχε αναβληθεί πριν ένα μήνα περίπου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (βροχή) που επικρατούσαν τότε στην Αίγινα. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς ο νικητής θα ανέβει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι παίκτες του Πέτρου Καρβούνη, αλλά και ο τεχνικός του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, και ευελπιστούν πως με τη βοήθεια του κόσμου, θα κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα. Τέλος πολύ κρίσιμο παιχνίδι διεξάγεται το Σάββατο για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, με τον Σαρωνικό να φιλοξενεί τον Πορφύρα. Η ομάδα της Χριστίνας Τούση θέλει τη νίκη ώστε να τερματίσει πιο ψηλά στη βαθμολογία, έχοντας στην δεύτερη φάση καλύτερη διασταύρωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png