Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και βόλεϋ αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται στο 'Γιάννης Βάζος' από την Δραπετσώνα στις 12.30, το εφηβικό υποδέχεται το Νέο Ικόνιο την Κυριακή στις 12.15, ενώ το παιδικό τμήμα φιλοξενεί το Μοσχάτο το Σάββατο στις 12.00. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Καστέλα την Κυριακή στις 12.00 στο κλειστό Καμινίων, και το παιδικό τμήμα του μπασκετικού Σαρωνικού παίζει το Σάββατο στις 11.00 με τον Ερμή Πειραιά εκτός έδρας. Για το πρωτάθλημα mini ο Παναιγινιακός φιλοξενείται το Σάββατο από τον Πορφύρα στις 10.30, και για το αντίστοιχο των παμπαίδων ο Παναιγινιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 12.30 τον Φοίνικα Πειραιά εκτός έδρας. Τέλος για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, η ομάδα βόλεϋ ανδρών του Σαρωνικού θα παίξει την Κυριακή στις 16.30 με τον Ακάδημο στην Αργυρούπολη.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside από το ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Δραπετσώνα εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την νίκη της περασμένης Κυριακής (3-2 τον Αχιλλέα Κορυδαλλού) θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς οι γηπεδούχοι χρειάζονται τους βαθμούς για να 'ανασάνουν' βαθμολογικά. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το 1ο του β' γύρου, με την ομάδα του νησιού μας να έχει επικρατήσει στο 1ο ματς με 2-1, χάρη σε δύο γκολ του Νεκτάριου Μπακόμητρου. Από την αναμέτρηση θα λείψει ο τραυματίας Λούβαρης, ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο Πάλλης. Η προετοιμασία της νησιώτικης ομάδας συνεχίζεται χωρίς περαιτέρω προβλήματα, με τον νεαρό τεχνικό να ευελπιστεί σε νέα καλή εμφάνιση των παικτών του. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής την Καστέλα στο κλειστό των Καμινίων. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα (μαζί τους η Ένωση Αρμενίων) με 21 βαθμούς. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το τελευταίο για τον α' γύρο, με την ομάδα του Πέτρου Καρβούνη να πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και την νίκη της την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στην Ένωση Αρμενίων (59-47).

Η προετοιμασία του συλλόγου συνεχίζεται χωρίς προβλήματα με τον τεχνικό του Σαρωνικού να περιμένει από τους αθλητές του το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα, όπως τα τελευταία παιχνίδια.

Τέλος, επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Σαρωνικό και το πρωτάθλημα βόλλευ ανδρών. Η ομάδα του Ηλία Κλώνου αντιμετωπίζει τον Ακάδημο στην Αργυρούπολη για την 12η αγωνιστική. Το παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 16.30, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον νεαρό τεχνικό να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αθλητές του, ενώ στόχος της ομάδας είναι μια καλή εμφάνιση, που ενδεχομένως να συνοδευτεί και με νίκη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png