Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο σε δράση αυτό το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή στις 14:45 η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται το Μοσχάτο, το Σάββατο στις 14:00 το εφηβικό φιλοξενεί τον Δία Κορυδαλλού, ενώ το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Πειραιά το Σάββατο στις 12:30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Νέα Σμύρνη.Το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής βρισκόταν μέχρι και πριν λίγο στον αέρα, καθώς η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ, δεν είχε διαθέσιμο γήπεδο λόγω αγώνων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside από το ραδιόφωνο του Aegina Portal



Τελικά μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις, το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 21:30 το βράδυ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Το παιδικό τμήμα του Σαρωνικού υποδέχεται την Καστέλα το Σάββατο στις 11:00,ενώ το τμήμα των παμπαίδων του Παναιγινιακού φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Πειραιώς το Σάββατο στις 12:30 στο γήπεδο της Αίγινας.
Τέλος στο βόλεϋ, τα τμήματα ανδρών (Β' Εθνική) και πανκορασίδων, παίζουν το Σάββατο με τα αντίστοιχα τμήματα της Πετρούπολης. Την αρχή θα κάνουν οι πανκορασίδες, με το παιχνίδι να ξεκινάει στις 12:15, με τους άνδρες να παίζουν στις 14:30.Και οι δυο αναμετρήσεις θα γίνουν στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Διαβάστε περισσότερα...

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί την πρωτοπόρο στην βαθμολογία ομάδα του Μοσχάτου. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και δύσκολο, καθώς το Μοσχάτο είναι το φαβορί για την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία. Τα προβλήματα για την ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου δε λείπουν, καθώς οι Λούβαρης και Θανάσης Μπακόμητρος δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο αγώνας του Πανιωνίου(μοιράζονται την ίδια έδρα με την Νέα Σμύρνη) με τον Πανελευσινιακό για την Α1, λίγο έλειψε να ματαιώσει το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Νέα Σμύρνη και τον Σαρωνικό. Η επιτροπή του πρωταθλήματος δυσκολευόταν να βρει γήπεδο και ώρα, με αποτέλεσμα πριν λίγο και μετά από διαβουλεύσεις ανάμεσα στα δυο σωματεία και την ΕΣΚΑΝΑ, το παιχνίδι να γίνει την Κυριακή στις 21:30 το βράδυ. Στα αγωνιστικά, με δύο απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη, καθώς οι Πέτρος Μπούργος και Νότης Μπήτρος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η νησιώτικη ομάδα η οποία μετά την μεγάλη νίκη της την περασμένη αγωνιστική επί της Καστέλας, πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία, κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Τέλος στο βόλεϋ, για την 13η αγωνιστική των ανδρών της Β' Εθνικής, ο Σαρωνικός υποδέχεται το Σάββατο στις 14:30 την Πετρούπολη με στόχο την νίκη που θα τον ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Οι αθλητές του Ηλία Κλώνου είναι απόλυτα έτοιμοι για την 'μάχη' του Σαββάτου.

Για το πρωτάθλημα των πανκορασίδων, η αναμέτρηση του Σαρωνικού με την Πετρούπολη είναι το απόλυτο ντέρμπι, καθώς οι δυο σαββατιάτικοι αντίπαλοι είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στο πρωτάθλημα. Τα νεαρά κορίτσια της Σίλβιας Ιβάνοβα γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, με την τεχνικό του συλλόγου να περιμένει πάθος και την αποφασιστικότητα από τις αθλήτριες της. Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο στις 12:15 στο κλειστό του ΕΠΑΛ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png