Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο,μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Χαραυγή στις 12.30, το εφηβικό αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο την Αμφιάλη στις 12.15, ενώ εκτός έδρας παίζει και το παιδικό τμήμα. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Μαργαρώνη φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Πειραιά το Σάββατο στις 12.15. Στο μπάσκετ και τη Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή τον Τελαμώνα στις 12.00, ενώ το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει τον Πειραϊκό το Σάββατο στις 11.00 εκτός έδρας. Τέλος στο βόλεϋ οι άνδρες του Σαρωνικού παίζουν με τον Απολλώνιο το Σάββατο στις 20.00 εκτός έδρας, και για το πρωτάθλημα των πανκορασίδων, ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον ΠΟΚ Έσπερο το Σάββατο στις 14.15.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside από το ραδιόφωνο του Aegina Portal



Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 3-0 επί του Μοσχάτου η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την Χαραυγή. Το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής θα γίνει στο γήπεδο της ΑΓΕΤ Χαραυγής και θα ξεκινήσει στις 12.30. Στις τάξεις της νησιώτικης ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την κυριακάτικη αναμέτρηση, με όπλο πλέον και την ψυχολογία, οι παίκτες του Γιώργου Γκοβερίνου πηγαίνουν στο ματς με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να ανέβουν και άλλο στην βαθμολογία. Το απουσιολόγιο του νεαρού τεχνικού μόνο λευκό δεν είναι, καθώς οι Λούβαρης, Θανάσης Μπακόμητρος και Διονύσης Γιαννούλης είναι τραυματίες, ενώ ο Ζάρκα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Στο μπάσκετ και για την 15η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή τον Τελαμώνα. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά και την απρόσμενη ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Νέα Σμύρνη με 67-50. Το παιχνίδι πέρα από κρίσιμο είναι και αρκετά δύσκολο, καθώς η ομάδα της Σαλαμίνας βρίσκεται στην 5η θέση με 23 βαθμούς (ο Σαρωνικός 3ος με 24), και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε υποχρεώσει σε ήττα την ομάδα της Αίγινας με 62-59. Οι άνθρωποι του συλλόγου αισιοδοξούν και πιστεύουν ότι με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα θα επανέλθει στις επιτυχίες. Διαβάστε περισσότερα...
 

Τέλος στο βόλεϋ με δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της Β' Εθνικής ανδρών και πανκορασίδων όπου συμμετέχει ο Σαρωνικός. Το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού φιλοξενείται από τον Απολλώνιο στο κλειστό της Δραπετσώνας το Σάββατο στις 20.00 το βράδυ, ενώ οι πανκορασίδες της Σύλβιας Ιβάνοβα αντιμετωπίζουν τον Έσπερο στο κλειστό 'Εθνικής Αντιστάσεως' το Σάββατο στις 14.15. Από την πλευρά η ομάδα του Ηλία Κλώνου στοχεύει στη νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία, ενώ εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι έχουν οι πανκορασίδες, καθώς με νίκη η ομάδα του νησιού μας θα κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png