Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Την Παρασκευή στις 21:45 ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Έσπερο στην Καλλιθέα για τη Β´ Εθνική ανδρών στο βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται στις 14:45 από τον Άρη Αμφιάλης, το εφηβικό παίζει το Σάββατο στις 12:00 με την Νίκη Ρέντη εκτός έδρας, και το παιδικό τμήμα της ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ιωνικό εκτός έδρας το Σάββατο στις 12:00. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 12:00 τον Α.Ο Βάρης, ενώ για τα τμήματα υποδομών του Παναιγινιακού, δύο παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο και τα δύο εκτός έδρας.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside από το ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι παμπαίδες θα παίξουν με την ΑΕ Ρέντη στις 10:15, και το mini με την Καλλιθέα στις 12:00. Τέλος στο βόλεϋ την Κυριακή το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού θα παίξει με την Ηλιούπολη στις 14:15 εκτός έδρας, και οι παγκορασίδες θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 11:45 το Μοσχάτο εκτός έδρας.
Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή από τον Άρη Αμφιάλης στις Σιταποθήκες. Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 14.45 είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η ομάδα της Αμφιάλης έχει αρκετά καλή παρουσία φέτος, ενώ διαθέτει πολλούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Από τη πλευρά των νησιωτών, στο συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά και τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής (2-1 την ΑΕ Περάματος) επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον νεαρό τεχνικό να καταστρώνει τα σχέδιά του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Απών από την αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι ο Λούβαρης, ενώ αμφίβολοι είναι οι Θανάσης Μπακόμητρος και Ζάρκα. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον ΑΟ Βάρης για την 17η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα του νησιού μας μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής (70-51 από την Ηλεκτρούπολη) στοχεύει στη νίκη που θα φέρει και πάλι την ηρεμία στις τάξεις της. Το συγκρότημα του Πέτρου Καρβούνη εμφανίζεται έτοιμο να επανέλθει στις επιτυχίες, και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Ο Σαρωνικός ο οποίος θέλει να συνεχίσει το αήττητο στην έδρα του, είχε κερδίσει τον ΑΟ Βάρης στον πρώτο γύρο με 59-41 εκτός έδρας. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, με τον νεαρό τεχνικό να έχει γεμάτο το οπλοστάσιό του. Το τζάμπολ είναι στις 12.00.

Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός πηγαίνει στο Μοσχάτο με στόχο το αήττητο. Τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα είναι απόλυτα προετοιμασμένα για την αναμέτρηση αυτή, και στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί απόλυτη αισιοδοξία για μια καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα όπως είναι το Μοσχάτο. Το πρώτο σέρβις είναι στις 11.45. Τέλος το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού, θα δώσει δύο παιχνίδια σε διάστημα τριών ημερών και μάλιστα εκτός έδρας.

Την Παρασκευή στις 21.45 το βράδυ, η ομάδα του Ηλία Κλώνου θα αντιμετωπίσει για το εξ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής τον Έσπερο στην Καλλιθέα, ενώ την Κυριακή για την 16η αγωνιστική θα παίξει στις 14.15 στην Ηλιούπολη με την ομώνυμη ομάδα. Ο νεαρός τεχνικός του συλλόγου αν και προβληματισμένος για το μικρό διάστημα των δύο αγώνων, εμφανίζεται αισιόδοξος για ανάλογες καλές εμφανίσεις της ομάδας του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png