Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από τον Ο.Α.Κ. Αίγινας. Δέκα χρόνια ανοδικής πορείας συμπληρώνει φέτος ο αθλητικός φορέας του στίβου.

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας. Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του ομίλου κυρία Φωτεινή Μπήτρου η οποία αναφέρθηκε στην συνεχή άνοδο που γνωρίζουν τα αθλήματα στίβου στο νησί. Άλλωστε ο Ο.Α.Κ.Αίγινας κλείνει φέτος δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, μία παρουσία που προσμετράται και με την αυξανόμενη συμμετοχή των νέων του νησιού τόσο στα τμήματα υποδομών, όσο και στην αγωνιστική ομάδα.

Η κυρία Μπήτρου ανακοίνωσε ότι στις εκλογές του ομίλου που θα γίνου σύντομα δεν θα είναι υποψήφια, αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με συνεχιστή το Βασίλη Ζαμπέλη ο στίβος στην Αίγινα θα γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη. Τέλος, η κυρία Μπήτρου ευχαρίστησε την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και αναμένεται να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την αθλητική ανάπτυξη του νησιού.

Ακολούθησε χαιρετισμός από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, ενώ ακολούθησε βράβευση των αθλητών του Ο.Α.Κ.Α. Αλέξη Ρανσόν και Ζαννή Λυκούρη για τις διακρίσεις τους. Ακολούθησε ένας σύντομος απολογισμός των επιτυχιών και του έργου του Ο.Α.Κ.Α. από τον προπονητή Βασίλη Ζαμπέλη, μέσα από τον οποίο έγινε απόλυτα κατανοητή η εκρηκτική ανάπτυξη των αθλημάτων στίβου στο νησί. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή για την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ομιλία της Μαρία Κακούση, διαιτολόγου- διατροφολόγου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png