Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα στις 12.30 στον Κορυδαλλό, το εφηβικό τμήμα υποδέχεται τον Ιωνικό το Σάββατο στις 11.45, ενώ για τα πρωταθλήματα υποδομών, το προπαιδικό θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο Πειραιά στο Ρέντη το Σάββατο στις 12.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 12.30 τον Πήγασο Κορυδαλλού, και το τμήμα mini του Παναιγινιακού υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας στις 10.15 επίσης την Κυριακή. Στο βόλεϋ οι παγκορασίδες του Σαρωνικού φιλοξενούν στο κλειστό του ΕΠΑΛ το Μοσχάτο την Κυριακή στις 12.00.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside.



Για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Η πειραιώτικη ομάδα που έχει έδρα τις Σιταποθήκες, τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική από την πειθαρχική επιτροπή του πρωταθλήματος (επεισόδια με τον Ερμή Κορ), και έτσι ο κυριακάτικος αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Δόξα Πειραιά την περασμένη Κυριακή, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, και θα πάει στον Κορυδαλλό με στόχο το 'διπλό'. Απουσίες για την νησιώτικη ομάδα δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα ο νεαρός τεχνικός να έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12.30. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής υποδέχεται την Κυριακή τον Πήγασο Κορυδαλλού με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου με 69-61 εκτός έδρας, και στο παιχνίδι της Κυριακής θέλει μόνο νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος είχε κερδίσει τον Σαρωνικό στον 1ο γύρο με 62-49 (11η αγωνιστική). Η ομάδα της Αίγινας θα αγωνιστεί πλήρης, και με την βοήθεια του κόσμου οι άνθρωποι του Σαρωνικού ευελπιστούν ότι θα συνεχιστεί το αήττητο στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Το τζάμπολ έχει οριστεί στις 12.30.

Τέλος στο βόλεϋ και για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή το Μοσχάτο στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής (1η β' γύρου). Τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα θέλουν να συνεχίσουν την εκπληκτική τους πορεία στη φετινή σεζόν, και κόντρα στο Μοσχάτο θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στην β' φάση, και να προκριθούν στο ως πρώτες στο final four. Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό του ΕΠΑΛ, με το πρώτο σέρβις να ξεκινάει στις 12.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png