Aegina Mini Olympics. Για πρώτη φορά στην Αίγινα τον Ιούνιο.

Ο Σύλλογος "ΕΠΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗ" σε συνεργασία με όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών και Γυμνασίων Σχολείων της Αίγινας, καθώς και των περισσοτέρων αθλητικών συλλόγων διοργανώνουν για πρώτη φορά το Aegina Mini Olympics δηλαδή Ολυμπιακούς Αγώνες για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Η ιδέα είναι ότι τα παιδιά θα φτιάξουν την δικής τους ομάδα ανά σχολείο - περιοχή, θα της δώσουν το όνομα που θα επιλέξουν εκείνοι καθώς και θα φτιάξουν και την δική τους σημαία.

Μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 αθλήματα. Για τα παιδιά Πρώτης και Δευτέρας Δημοτικού υπάρχει Μίνι Δέκαθλο με 10 αγωνίσματα σε μορφή παιχνιδιού. Οι αγώνες Mini Olympics θα ξεκινήσουν στις 22 Ιουνίου με λαμπαδηδρομία από το Ναό της Αφαίας ως το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των αγώνων. Δηλώσεις συμμετοχής έως αύριο Παρασκευή 30 Μαΐου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png