1o Aegina Mini Olympics. Δελτίο Tύπου.

Δελτίο Τύπου.
Η οργανωτική επιτροπή του Aegina Mini Olympics και ο ΕΠΟΣ ΑΝΑΒΑΣΗ νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Αίγινας που αγκάλιασαν την διοργάνωση. Περισσότερα από 350 παιδιά του δημοτικού και του γυμνασίου θα συμμετέχουν στο 1ο Aegina Mini Olympics ενώ περισσότεροι από 50 εθελοντές θα βοηθήσουν για την πραγματοποίηση τους. Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που με την συγκινητική προσφορά τους υποστήριξαν την διοργάνωση και φρόντισαν για την ομοιόμορφη εμφάνιση των 10 ομάδων που συμμετέχουν αλλά και για ότι άλλο χρειάστηκε (μετάλλια, μπάνερ, εξοπλισμός κλπ) .

Αναλυτικά οι χορηγοί: Μαρμαρινός boats equipment, Δρίτσας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Κέντρο ξένων γλωσσών Στέλλα Παυλινέρη, café- bar- restaurant Εν Πλω, εργαστήρι κεραμικής τέχνης Κοττάκη, Σοφία Ζαραβέλα φροντιστήριο ξένων γλωσσών και πληροφορικής, MEGA SYSTEMS , café-bar- restaurant νήσος, Κέντρο Τύπου Αίγινας, andreas hair_works, αρτοποιία ζαχαροπλαστική η Γέφυρα, www.aeginaportal.gr, www.aegina Greece.gr, την φωτογράφο Βασιλική Ταντάουι, 3η διάσταση γραφικές τέχνες, yellowfish design, ηχητικά Nίκος Κωστάκος, γυμναστήριο nama. Τους αθλητικούς συλλόγους ΣΔΥ Αίγινας, ΑΕ Σαρωνικός, Α.Ο.Α. Σαρωνικός, Μυρμιδών Αίγινας, Παναιγιναικός καθώς και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών και γυμνασίων των σχολείων της Αίινας. Τους ιατρούς Σωκράτη Δούκα, Γρηγόρη Γαλάνη, Μαρκέλλα Χρυσάγη, Χρυσόστομος Μαυροθαλασσίτης, Μανώλης Λογοθέτης του κέντρου αιμοκάθαρσης Αίγινας και τον φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Στενάκη.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το διοικητικό συμβούλιο του ΔΑΟΑ και προσωπικά τον πρόεδρο του Φ. Τζίτζη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του γηπέδου παρά τις έντονες αλλά αδικαιολόγητες διαφωνίες που είχε συγκεκριμένο μέλος. Η οργανωτική επιτροπή


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png