1ο Aegina Marathon Challenge 3 Ημέρες 1 Μαραθώνιος και 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιο Αίγινας ”Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος”.

Δελτίο Τύπου.
Συμμετέχω – Αγωνίζομαι – Στηρίζω
Την Έρευνα για τον Καρκίνο του Εγκεφάλου

​Το ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΣΤ ΚΩΣΤΑΚΟΣ ,η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ, διοργανώνουν τον
1ο Aegina Marathon Challenge 3 Ημέρες 1 Μαραθώνιος
και τον
 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας ”Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος”.
Σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, με την συμπαράσταση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων ), του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ, του ΟΑΚ. ΑΙΓΙΝΑΣ , του ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑΜΑ, της Λέσχης Μοτοσυκλέτας VARADERO CLUB HELLAS, του Χειρουργού/Επειγοντολόγου ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΟΥΚΑ και της ΟΜΑΔΑΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ.
Ένας αγώνας ο οποίος αποτελεί πραγματικό τεστ προετοιμασίας για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνιο των Αθηνών στις 9 Νοεμβρίου 2014.
Για αυτόν τον λόγο η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα Aegina Marathon Team εκτός από την αγωνιστική διαδρομή των 21Χμ του Ημιμαραθωνίου Αγώνα, ενέταξε και τις αγωνιστικές διαδρομές των 16Χμ και των 5Χμ οι οποίες θα λάβουν μέρος σε διαφορετικές περιοχές του Νησιού για 3 ημέρες και θα αποτελέσουν στο σύνολο τα 42Χμ ενός πλήρη Μαραθώνιου Αγώνα.
Επίσης φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες μικρών αγωνιστικών διαδρομών, η Μεγάλη Ποδηλατοβόλτα συμμετοχικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την Combo Ride Bicycles Adventure, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και τις φετινές αγωνιστικές διαδρομές σύντομα μέσα από την Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα www.aeginamarathon.gr
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png