Aegina Marathon Challenge. Έρχεται 19-21 Σεπτεμβρίου.

Με τίτλο "Aegina Marathon Challenge - 3 Ημέρες 1 Μαραθώνιος" έρχεται στην Αίγινα ένας τριήμερος δρομικός αγώνας που θα εξελιχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αίγινας και της Κυψέλης, στην Πέρδικα, στη Αγία Μαρίνα και το Μεσαγρό. με τρεις δηλαδή διαφορετικές διαδρομές στις 19-21 Σεπτεμβρίου. Η οργάνωση του Αγώνα γίνεται από το Ίδρυμα Γεωργίου Μπεστ Κωστάκου και η διαδρομή των 21 χλμ. του Ημιμαραθωνίου Αγώνα (6ου στη σειρά) έχει ενταχθεί στις υπόλοιπες δύο των 16 χλμ. και των 5 χλμ. Η συνολική διαδρομή είναι 42 χιλιόμετρα, τόση όση και ενός Μαραθωνίου. Ο αγώνας πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την IAAF (International Association of Athletics Federations).

Στο Aegina Portal μίλησε σήμερα εκ μέρους του διοργανωτή φορέα ο κύριος Νίκος Κωστάκος, ο οποίος παρουσίασε τις παραμέτρους που συνθέτουν αυτό το νέο δρομικό γεγονός στο νησί, αλλά και τους στόχους και τις ιδιαιτερότητές του, και κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν σε αυτόν. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και πρόσκλησης προς τους εθελοντές. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις, events με το τέλος της κάθε διαδρομής, καθώς και άλλες δραστηριότητες με αποκορύφωμα την τελετή των βραβεύσεων στο Λαογραφικό Μουσείο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png