Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί στις 15:15 τον Αμπελακιακό, ενώ το Σάββατο το εφηβικό του συλλόγου υποδέχεται στις 12:00 την Κύπρο Κορυδαλλού. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12:00 από την Ελευθερία Μοσχάτου, ενώ το εφηβικό αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 12:30 τον Μίλωνα στην Αίγινα. Το παιδικό τμήμα του μπασκετικού Σαρωνικού, παίζει το Σάββατο στις 11:00 στην Καστέλα με την ομώνυμη ομάδα. Τέλος το παιδικό του Παναιγιναικού υποδέχεται την Αθλητική Ένωση Ρέντη το Σάββατο στις 11:00.

Από την αθλητική εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 12:30 τον Ευριπίδη Σαλαμίνας.

Τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι για την ΑΕ Σαρωνικός στο πρωτάθλημα, η οποία μετά το Μοσχάτο και Περαμαικό, αντιμετωπίζει τον Αμπελακιακό για την 5η αγωνιστική του Πειραιά. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την άδικη ήττα από τον Περαμαικό (1-2), φιλοξενεί την ομάδα της Σαλαμίνας η οποία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα. Αγώνα δρόμου για το παιχνίδι της Κυριακής κάνει ο Δημήτρης Μπιζιώτας (τραυματίστηκε στο Πέραμα), ενώ αντίθετα επιστρέφει μετά από τραυματισμό ο Κοντοδήμος. Στις τάξεις της νησιώτικης ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για επιστροφή του συλλόγου στα θετικά αποτελέσματα. Για την αναμέτρηση της Κυριακής, μίλησαν στο aeginaportal οι Κώστας Μπακόμητρος και Νεκτάριος Κάτσας.
"Ο Αμπελακιακός έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, και το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Εμείς από την άλλη θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση, αλλά πότε η δυστοκία, και πότε οι λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών, μας έχουν φέρει χαμηλά στην βαθμολογία. Το παιχνίδι είναι καθοριστικό για εμάς, και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να κερδίσουμε, και να ανέβουμε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά" είπε ο ταλαντούχος γκολκίπερ, ενώ ο νεαρός μέσος έκανε λόγο για την κρισιμότητα του παιχνιδιού, λόγω βαθμολογικής θέσης, ενώ ευχήθηκε να δείξουν αυτός και οι συμπαίκτες του, αυτό που πραγματικά αξίζουν, ώστε η ομάδα να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Στο μπάσκετ για την 4η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός πηγαίνει στο Μοσχάτο για να αντιμετωπίσει την Ελευθερία. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη στοχεύει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μια ομάδα που έχει 2 νίκες σε 3 ματς. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους νησιώτες, οι οποίοι όμως εμφανίζονται αισιόδοξοι.

Τέλος για το βόλεϋ η ομάδα του Σαρωνικού για την 4η αγωνιστική των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, φιλοξενεί τον Ευριπίδη στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Το συγκρότημα της Δήμητρας Παλαβρατζή μετά το διπλό στο Κερατσίνι επί του Άρη Αμφιάλης με 3-2, θέλει να πετύχει την 4η νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές. Η προετοιμασία των νεαρών αθλητριών του Σαρωνικού συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png