Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Πλούσιο σε αγωνιστική δράση είναι το σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο το Σάββατο η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται στις 14:30 από την Ειρήνη 2005 στο γήπεδο της Νίκαιας (Προοδευτικής). Στο μπάσκετ και την Β´ ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12:00 στο 'ΔΑΚΑΝ Νίκαιας ' τον Παννεαπολικό, το παιδικό τμήμα φιλοξενεί τους Κυρίαρχους το Σάββατο στις 11:00, και το εφηβικό υποδέχεται τον Αετό Καλλιθέας στις 12:30 την ίδια μέρα. Το παιδικό του Παναιγιναικού με τον Στέλιο Γαρυφάλλου νέο πρόσωπο, αντιμετωπίζει τον Λέων στο κλειστό του Μοσχάτου το Σάββατο στις 12:30. Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, οι κορασίδες του Σαρωνικού θα αντιμετωπίσουν την Αρμενική την Κυριακή στις 12:30 στο κλειστό 'Ζαβαριάν'.

Από το broadcasting της αθλητικής εκπομπης Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 6η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ειρήνη 2005. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την νίκη επί του Αμπελακιακού (1-0), πηγαίνει στην Νίκαια με ανεβασμένη ψυχολογία. Ο νεαρός τεχνικός θα στερηθεί για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση τα αδέρφια Κώστα και Νεκτάριο Μπακόμητρο, καθώς αμφότεροι τιμωρήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ.Πειραιά με 1 αγωνιστική. Αντίθετα επιστρέφει μετά από καιρό ο Κοντοδήμος. Στο Aegina Portal για την σαββατιάτικη αναμέτρηση, μίλησε ο Τάσος Παπαδόπουλος. 'Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Αν παίξουμε όμως σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα', κατέληξε ο μέσος της Α.Ε Σαρωνικός.

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει τον Παννεαπολικό στο κλειστό της Νίκαιας. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη στοχεύει στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά του σπουδαίο διπλό επί της Ελευθερίας Μοσχάτου. Το παιχνίδι έχει εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς τόσο ο Σαρωνικός όσο και ο Παννεαπολικός έχουν από μία μόλις νίκη σε τέσσερις αγώνες. Για την αναμέτρηση της Κυριακής, στο Aegina Portal μίλησε ο Πέτρος Μπούργος. 'Πολύ δύσκολο το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παννεαπολικό. Παρά το άσχημο ξεκίνημα του στο πρωτάθλημα, είναι μια έμπειρη ομάδα που θα διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις της κατηγορίας. Ο Σαρωνικός θα επιδιώξει να ελέγξει το ρυθμό του ματς, και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αγωνιστική του εικόνα (όπως στα τελευταία 2 παιχνίδια). Αν το καταφέρουμε αυτό θα έχουμε αρκετές πιθανότητες για την νίκη', κατέληξε ο νεαρός γκαρντ.

Τέλος στο βόλεϋ με στόχο το 5 στα 5 ταξιδεύουν οι κορασίδες του Σαρωνικού για το ματς με την Αρμενική. Στο συγκρότημα της Δήμητρας Παλαβρατζή υπάρχει αισιοδοξία για άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, με τις νεαρές αθλήτριες να συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους. Για το παιχνίδι μίλησε στο Aegina Portal η Βάλια Μπόγρη. 'Όλη η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ, όχι μόνο για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά και για αυτούς που θα ακολουθήσουν. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη', είπε η ταλαντούχα ακραία του Σαρωνικού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png