Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Εννέα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού των ομάδων της Αίγινας το διήμερο Σαββάτου και Κυριακής, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται την Θύελλα Μοσχάτου στις 15:00, ενώ το εφηβικό φιλοξενεί τον Πειραϊκό το Σάββατο στις 12:30. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12:00 την Καστέλλα εκτός έδρας, το παιδικό φιλοξενεί τον Ερμή Πειραιά το Σάββατο στις 11:00, το εφηβικό παίζει με την Καστέλα εκτός έδρας το Σάββατο στις 11:45, ενώ πρεμιέρα κάνει το νεοσύστατο τμήμα mini του Σαρωνικού, το οποίο φιλοξενείται από τον Πειραϊκό το Σάββατο στις 10:00. Στα τμήματα υποδομών του Παναιγιναικού, το παιδικό παίζει το Σάββατο στις 14:00 με τον Αετό στην Καλλιθέα, ενώ την ίδια μέρα το mini φιλοξενείται στο Ρέντη από τον ΑΣ Πέρα στις 11:00.

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Τέλος στο βόλεϋ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 12:00 την ΑΕ Ρέντη.

Για την 11η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί την Θύελλα Μοσχάτου στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το εκτός έδρας ισόπαλο 2-2 με την Ελλάς Ποντίων, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, και από το κυριακάτικο παιχνίδι με την ομάδα του Μοσχάτου, να κάνει μια νέα αρχή.
Άδειο απουσιολόγιο είναι μια λέξη άγνωστη για τον νεαρό τεχνικό , καθώς από την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής θα απουσιάσουν οι τραυματίες Αγγελάκης και Λούβαρης. Δηλώσεις για το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15:00, έκανε στο Aegina Portal ο Χρήστος Προκόπης. " Το φετινό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο. Εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βρούμε τον ρυθμό μας, και θα φτάσουμε την ΑΕ Σαρωνικός εκεί που της αξίζει. Το παιχνίδι με την Θύελλα είναι σημαντικό για εμάς, και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς" κατέληξε ο  27χρονος πορτιέρο. Διαβάστε περισσότερα...

Άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι για τον Σαρωνικό, αυτή τη φορά με την Καστέλλα. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Β' ΕΣΚΑΝΑ πηγαίνει στο κλειστό των Καμινιών με στόχο την 2η νίκης στο πρωτάθλημα. Η Καστέλα (4/4) δε ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αλλά τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες (6η. 69-68 τον Φοίνικα, 7η. 59-52 την Αρμενική, 8η. 73-61 την Βουλιαγμένη). Ο Σαρωνικός θέλει να 'σπάσει' το αήττητο σερί των πειραιωτών, και να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Απουσίες για τον νεαρό τεχνικό δεν υπάρχουν, καθώς η προετοιμασία του Σαρωνικού συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής, μίλησε στο Aegina Portal ο Σπύρος Κάτσας. ' Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, και για να μην υποβιβαστεί, χρειάζονται νίκες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τον ρυθμό που έχουμε στο α' ημίχρονο και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά αν παίξουμε όπως μπορούμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αυτό όμως πρέπει να γίνει τώρα, που βρισκόμαστε στο πιο κομβικό σημείο', κατέληξε ο 21χρονος χαρισματικός φόργουορντ.

Τέλος στο βόλεϋ για την 2η αγωνιστική της β' φάσης της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται την ΑΕ Ρέντη. Οι νεαρές αθλήτριες της Δήμητρας Παλαβρατζή θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο, και μετά το νικηφόρο τους πέρασμα από το Βυζαντινό (σσ 3-0 σετ τον ΑΣ Πέρα), θέλουν να κάνουν το 2/2 και να πάρουν κεφάλι από νωρίς. Η νεαρή τεχνικός του Σαρωνικού αναμένεται να συμπεριλάβει στην κυριακάτικη αποστολή την Ιρένα Τζινιέρη, η οποία επιστρέφει στο παρκέ μετά από τρεις εβδομάδες. Η νεαρή αθλήτρια δεν έπαιξε στα παιχνίδια με τον Άρη Αμφιάλης (α' φάση), και με τον ΑΣ Πέρα (1η αγ. β' φάσης), λόγω τραυματισμού (διάστρεμμα). Η 14χρονη ακραία του Σαρωνικού μίλησε στο Aegina Portal για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και την επιστροφή της. 'Στα τελευταία παιχνίδια απουσίασα και είμαι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψω. Πιστεύω πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα καθώς είμαστε προετοιμασμένες αρκετά. Έως τώρα δεν έχουμε δυσκολευτεί κ ελπίζω με σκληρή δουλειά να πετύχουμε την άνοδο" κατέληξε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png