Αλλάζει ημερομηνία ο "4ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2015" λόγω εκλογών. Η πρόεδρος του ΟΑΚΑ κα. Κωνσταντίνα Δαλαμάνη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Οι εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή οδήγησαν τους διοργανωτές του "4ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2015", να μεταφέρουν την πραγματοποίηση του αγώνα την επόμενη Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, αφού την Κυριακή 25 Ιανουαρίου θα γίνουν οι εθνικές εκλογές. Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση των διοργανωτών φορέων σήμερα αργά το βράδυ, καθώς μετά από σύσκεψη αποφάσισαν να μεταφέρουν την ημερομηνία, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι όλες οι παροχές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, θα μεταφερθούν για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής, ενώ η κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής θα λήξει το μεσημέρι της 28ης Ιανουαρίου 2015.

Η πρόεδρος του Ο.Α.Κ. Αίγινας κυρία Κωνσταντίνα Δαλαμάνη στην εκπομπή Offside του Σταύρου Ρωπαΐτη.



Την ίδια τύχη έχει και ο τριήμερος εορτασμός του Δήμου Αίγινας για την άφιξη του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα, καθώς οι εκδηλώσεις μεταφέρονται για το τριήμερο 7,8 και 9 Φεβρουαρίου. Τα προγράμματα των δύο εκδηλώσεων δεν θα συμπέσουν, όπως τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμβαίνει, καθώς το τριήμερο 7,8 και 9 Φεβρουαρίου οι δρομείς των συλλόγων που συμμετέχουν έχουν αθλητικές υποχρεώσεις.

Η πρόεδρος του Ο.Α.Κ. Αίγινας κυρία Κωνσταντίνα Δαλαμάνη μίλησε στο Σταύρο Ρωπαΐτη και την αθλητική εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τον αγώνα και τις αποφάσεις των διοργανωτών φορέων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png