Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας το διήμερο Σαββάτου και Κυριακής, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο η Α.Ε Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 12.45 τον Ήφαιστο στο γήπεδο του Ρέντη, ενώ το εφηβικό θα παίξει το Σάββατο στις 10.30 με την Ένωση επίσης στο Ρέντη. Στο μπάσκετ και τη Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός θα παίξει τυπικά γηπεδούχος με τον Αετό Καλλιθέας την Κυριακή στις 18.30 στο κλειστό του Μίλωνα. Στα τμήματα υποδομών του νησιώτικου συλλόγου, το παιδικό αντιμετωπίζει τον Φοίνικα στον Πειραιά το Σάββατο στις 11.00, ενώ το mini θα δώσει δύο αγώνες το διήμερο. Αρχικά το Σάββατο στο Β' Σ.Ε.Φ με τον Ολυμπιακό στις 12.30, και στη συνέχεια την Κυριακή εντός έδρας με τον Διογένη Φρεαττύδας στις 11.00. Επίσης για το μπάσκετ το mini του Παναιγιναικού θα φιλοξενήσει το Σάββατο τον Ίκαρο Καλλιθέας στις 11.00, ενώ το παιδικό θα υποδεχτεί την ίδια μέρα την Ελευθερία Μοσχάτου στις 11.45. Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των κορασίδων, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Α.Ε Ρέντη την Κυριακή στις 13.00 στο σχολικό γήπεδο της περιοχής.

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 16η αγωνιστική και 1η του β' γύρου, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ήφαιστο στο γήπεδο του Ρέντη. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το συναρπαστικό ισόπαλο παιχνίδι με την Νίκαια (3-3) την περασμένη Κυριακή, πηγαίνει στο εκτός έδρας ματς με τον Ήφαιστο με στόχο τη νίκη. Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προ-τελευταία θέση με 11 βαθμούς, και θέλουν και εκείνοι να κάνουν μια νέα αρχή ώστε να σώσουν την κατηγορία. Ο Ήφαιστος παρά την δυσμενή βαθμολογική του θέση, είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, και στις τάξεις των νησιωτών το γνωρίζουν καλά. Μάλιστα στο παιχνίδι του α' γύρου, η Α.Ε Σαρωνικός είχε επικρατήσει δύσκολα με 2-0, τέρματα τα οποία σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο (82' Ψάρρης, 90' Ν. Μπακόμητρος πεν.). Η ομάδα του νεαρού τεχνικού θα παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες, καθώς οι Αγγελάκης και Λούβαρης δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12.45.

Στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός μετά από 11 αγωνιστικές ως φιλοξενούμενος, θα δώσει για πρώτη φορά αγώνα ως τυπικά γηπεδούχος. Και αυτό γιατί λόγω έλλειψης κλειστού γηπέδου στην Αίγινα, ο Σαρωνικός μετά από πολλές προσπάθειες ώστε να βρει την έδρα για να την χρησιμοποιήσει ως γηπεδούχος, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Αθλητικό Όμιλο Ν. Σμύρνης 'Ο Μίλων', για την παραχώρηση του ιστορικού κλειστού. Έτσι λοιπόν η ομάδα της Αίγινας θα χρησιμοποιήσει το κλειστό του Μίλωνα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Με αφορμή την συγκεκριμένη συμφωνία, το Δ.Σ του Σαρωνικού ευχαρίστησε το αντίστοιχο του Μίλωνα (Α' ΕΣΚΑΝΑ) για την αμέριστη βοήθειά του, ενώ κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της Αίγινας να στηρίξει την ομάδα στην τεράστια προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Β' ΕΣΚΑΝΑ. Για την 12η λοιπόν αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο κλειστό του Μίλων τον Αετό Καλλιθέας, ένα ματς 'τελικό' όπως το χαρακτήρισαν οι άνθρωποι του νησιώτικου συλλόγου. Τον Σαρωνικό θα κοουτσάρει για πρώτη φορά ο νέος προπονητής Βαγγέλης Καβάσιλας. Μετά την 'κοινή συναινέσει' λύση της συνεργασίας με τον Πέτρο Καρβούνη, η διοίκηση του Σαρωνικού παρέδωσε 'τα κλειδιά' στον έμπειρο τεχνικό, με στόχο την άμεση επιστροφή του συλλόγου στις νίκες. Απουσίες για τους νησιώτες δεν υπάρχουν, με την αισιοδοξία για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα να είναι εμφανής. Το τζάμπολ είναι την Κυριακή στις 18.30.

Τέλος στο βόλεϋ και την β' φάση της ΕΣΠΕΔΑ  ο Σαρωνικός στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του β' γύρου, φιλοξενείται από τον Ρέντη . Η ομάδα της Δήμητρας Παλαβρατζή έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση ως πρώτη, και θέλει την νίκη για δύο τουλάχιστον λόγους. Ο πρώτος για το γόητρο, και ο δεύτερος για την συνέχιση του αήττητου. Οι αθλήτριες της νεαρή τεχνικού προετοιμάζονται για το δύσκολο αυτό παιχνίδι χωρίς προβλήματα, με την αισιοδοξία για άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο σχολικό κτήριο του Ρέντη, με το πρώτο σέρβις να είναι στις 13.00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png