Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας το διήμερο Σαββάτου και Κυριακής, σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται τον Φαληρικό στις 15.00, και το εφηβικό φιλοξενεί το Σάββατο στις 12.30 την Αμφιάλη. Στο μπάσκετ το αντρικό του Σαρωνικού φιλοξενείται από την Ευρυάλη την Κυριακή στις 13.30 στην Γλυφάδα, ενώ δύο παιχνίδια για τα τμήματα υποδομής θα γίνουν το Σάββατο στην Αίγινα. Την αρχή κάνει το mini που φιλοξενεί την Καστέλλα στις 11.15, ενώ στην συνέχεια το παιδικό υποδέχεται την ίδια ομάδα στις 12.30. Στο μπάσκετ επίσης και στα τμήματα του Παναιγιναικού, το mini  υποδέχεται το Σάββατο στις 10.00 τον Ατρόμητο Πειραιά, το παιδικό φιλοξενείται την Κυριακή στις 12.30 από την Α.Ε Ρέντη, ενώ πρεμιέρα κάνει το τμήμα των παγκορασίδων του συλλόγου, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει στο κλειστό του Μοσχάτου την Ελευθερία στις 13.15. Τέλος στο βόλεϋ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 11.45 τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Από την αθλητική εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 17η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Φαληρικό στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το σπουδαίο διπλό της περασμένης αγωνιστικής (1-4 τον Ήφαιστο), θέλει να συνεχίσει τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις, και να φτάσει στην 8η νίκη στο πρωτάθλημα. Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια ομάδα που στον α' γύρο οι δύο αντίπαλοι είχαν 'κολλήσει' στο 0-0. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15.00 και θα την διευθύνει ο Κουβέλης με βοηθούς τους Θεολογίτη και Αναστασίου. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός(2-10) αντιμετωπίζει την ισχυρή Ευρυάλη(9-3) στο κλειστό της Γλυφάδας. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής πηγαίνει στο ματς με στόχο την νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά εν' όψει συνέχειας. Το έργο των νησιωτών μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η ομάδα της Γλυφάδας θεωρείται μια από τις πιο σταθερές του πρωταθλήματος, και βρίσκεται στην 4η θέση με 21 βαθμούς. Το τζάμπολ είναι στις 13.30.

Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός για την τελευταία αγωνιστική της β' φάσης φιλοξενεί τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Η ομάδα της Δήμητρας Παλαβρατζή έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη στην επόμενη φάση, με το παιχνίδι της Κυριακής να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Σαρωνικού, παρ' όλα αυτά η νεαρή τεχνικός ζήτησε από τις αθλήτριες του νησιού να εμφανιστούν σοβαρές ώστε να πάρουν την νίκη και να τερματίσουν αήττητες και στην β' φάση. Το πρώτο σέρβις είναι στις 11.45.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png