Τιμητικές βραβεύσεις και απονομές στον 4ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας.

Video Σωτήρης Μπήτρος.
Στο πάρκο όπου δεσπόζει η προτομή του Ιωάννη Καποδίστρια, δίπλα στο ναό της "Παναγίτσας" πραγματοποιήθηκε η τελετή που περιελάμβανε τιμητικές βραβεύσεις και απονομές για σημαντικούς πρωταθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, καθώς και για αθλητικούς και άλλους φορείς του νησιού, αλλά και τα Σώματα Ασφαλείας της Αίγινας που βοήθησαν στην πραγματοποίησή της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης λίγες ώρες πριν, οι δύσκολες καιρικές συνθήκες άφησαν πάνω από 100 αθλητές  που είχαν δηλώσει συμμετοχή εκτός αγώνα,  παρόλα αυτά οι αθλητές που αγωνίστηκαν ξεπέρασαν τους 350. Η συμμετοχή των μαθητών γυμνασίων  και λυκείων ήταν πάρα πολύ μεγάλη με τους γυμναστές τους να τρέχουν μαζί τους, σας ευχαριστούμε η παρουσία σας στον αγώνα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στα δημοτικά και στα νήπια έλαβαν μέρος πάνω από 120 παιδιά να αγωνίζονται νικώντας τον πάρα πολύ δυνατό αέρα. Μεγάλη συμμετοχή και από τα γυμναστήρια  που έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Ο δυνατός αέρας δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στον αγώνα . Εμπόδια, πανό  τέντες δεν χρησιμοποιήθηκαν , με αποτέλεσμα να δυσκολέψει η δουλειά των εθελοντών, καταλήγει η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής.

Επίσημα Αποτελέσματα από τις διαδρομές στα δημοτικά και τα νήπια
Επίσημα Αποτελέσματα από τη διαδρομή των 5 και 10 χλμ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png