Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται στο 'Παντελής Νικολαΐδης" από τον Αμπελακιακό (τιμωρία έδρας) στις 13.00. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 14.30 την Βουλιαγμένη στο κλειστό του Μίλωνα, και το παιδικό υποδέχεται τον Πορφύρα το Σάββατο στις 11.00. Επίσης στο μπάσκετ και στα τμήματα υποδομών του Παναιγιναικού, το mini φιλοξενεί την Κυριακή στις 11.00 τον ΑΣ Πέρα, το παιδικό αντιμετωπίζει την ΑΕ Καλλιθέας εκτός έδρας το Σάββατο στις 12.30, και τέλος οι παγκορασίδες υποδέχονται τον Αετό Καλλιθέας την Κυριακή στις 12.30.

Από το Broadcasting News στην αθλητική εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Τέλος στο βόλεϋ οι παγκορασίδες Β' του Σαρωνικού θα αντιμετωπίσουν την Αργυρούπολη εκτός την Κυριακή στις 12.30, και οι αντίστοιχες Β' θα παίξουν την Κυριακή στις 14.00 στο κλειστό της Ηλιούπολης με την ομώνυμη ομάδα. Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Αμπελακιακό στο 'Παντελής Νικολαΐδης στην Νίκαια, καθώς η ομάδα της Σαλαμίνας εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής της έδρας της, στο ματς με την Οδηγήτρια. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου πηγαίνει στο 3ο συνεχόμενο ντέρμπι για εκείνη με στόχο την νίκη, που θα την ανεβάσει και άλλο στην βαθμολογία. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο καθώς η ομάδα του Αμπελακιακού διαθέτει ένα νεανικό και γεμάτο ταλέντο ρόστερ, με αποτέλεσμα όλοι να περιμένουν ένα ενδιαφέρον ματς. Στην αποστολή των νησιωτών μετά από τριάντα μέρες απουσίας, θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Κλώνος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας 3-3 με την Νίκαια. Διαβάστε περισσότερα...

Ο 25χρονος μέσος έδειξε να ξεπερνάει τον τραυματισμό του, με τον νεαρό τεχνικό να προσθέτει άλλο ένα 'όπλο' στην ομάδα του. Η Α.Ε Σαρωνικός μετά το 2-0 στο ντέρμπι με τον Περαμαικό, πηγαίνει με καλή ψυχολογία, με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού συλλόγου να περιμένουν την συνέχεια των τελευταίων εξαιρετικών εμφανίσεων της ομάδας. Η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 13.00 θα διευθύνει ο Πετρουμιάνος, με βοηθούς τους Κουζούμη και Δαμιανάκη. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός (2/13) στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής φιλοξενεί την Βουλιαγμένη (3/12) στο κλειστό του Μίλωνα. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά την επεισοδιακή ήττα από την Αρμενική (69-74) υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος την ομάδα των ανατολικών προαστίων με στόχο την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα. Η Βουλιαγμένη η οποία βρίσκεται στην προ τελευταία θέση της βαθμολογίας, αγνοεί την νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια. Στο συγκρότημα των κυανόλευκων επικρατεί αισιοδοξία για νίκη που θα διατηρήσει τις ελπίδες για τον μεγάλο φετινό στόχο της ομάδας, που είναι η παραμονή. Απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν, με την ομάδα να προετοιμάζεται για το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Το τζάμπολ είναι στις 14.30. Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, τα δύο τμήματα του Σαρωνικού πηγαίνουν σε Αργυρούπολη (παγκορασίδες Β') και Ηλιούπολη (παγκορασίδες Α') με στόχο το 2 στα 2. Η αναμέτρηση των παγκορασίδων Β' θα ξεκινήσει στις 12.30, και αυτή των παγκορασίδων Α' στις 14.00. Οι νεαρές αθλήτριες της Δήμητρας Παλαβρατζή συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, με την αισιοδοξία για ισάριθμες νίκες να είναι εμφανής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png