Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 13.15 η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί την Ειρήνη 2005, ενώ το Σάββατο στις 12.15 το εφηβικό υποδέχεται τον Δία Κορυδαλλού. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.30 στο κλειστό του Μίλωνα την Ελευθερία Μοσχάτου, το παιδικό αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Δραπετσώνα το Σάββατο στις 10.15, ενώ το mini φιλοξενεί τον Πειραϊκό το Σάββατο στις 10.00. Επίσης στο μπάσκετ και τα τμήματα υποδομής του Παναιγιναικού, το mini φιλοξενείται από την ΑΕ Ρέντη την Κυριακή στις 10.15, ενώ οι παγκορασίδες αντιμετωπίζουν την Ευρυάλη την Κυριακή  στις 13.00 εκτός έδρας.

Από το Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ οι παγκορασίδες Β´ παίζουν με τον ΑΣ Πέρα στις 11.00, ενώ οι παγκορασίδες Α' αντιμετωπίζουν την Ευρυάλη στις 13.00. Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Σαρωνικός Αίγινας(μέλος των Arsenal Soccer Schools) θα δώσουν φιλικούς αγώνες με αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας Arsenal Soccer School Κηφισιάς,στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις στην Κηφισιά.Θα αγωνιστούν το προ παιδικό(2002-03),το τζούνιορ(2004-05) και το προ τζούνιορ(2006-07). Για την 21η αγωνιστική του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Ειρήνη 2005. Η νησιώτικη ομάδα μετά την ήττα της 20ης αγωνιστικής από τον Αμπελακιακό (1-3) θέλει να επιστρέψει στα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, και στο παιχνίδι της Κυριακής να δείξει και πάλι τον καλό της εαυτό. Διαβάστε περισσότερα...

Ο προπονητής των κυανόλευκων θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Πάλλη που έχει τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης με δύο αγωνιστικές. Κατά τα άλλα η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με την αισιοδοξία για την κατάκτηση των τριών βαθμών να είναι εμφανής. Στην ομάδα της Ειρήνης αγωνίζεται ο Κώστας Κοντοδήμος, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο αγωνιζόταν με την φανέλα της Α.Ε Σαρωνικός. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13.15 και διαιτητής θα είναι ο Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Καφαλιάκο και Μαυρομιχάλη. Για την 17η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή την Ελευθερία Μοσχάτου σε έναν ακόμα 'τελικό' για εκείνον. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά την σπουδαία νίκη επί της Βουλιαγμένης (67-57), θέλει την νίκη ώστε να μείνει 'ζωντανός' στο κυνήγι της προνομιούχου θέσης, που θα τον κρατήσει στην 2η κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους νησιώτες, καθώς η ομάδα του Μοσχάτου βρίσκεται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία, και δίνει τον δικό της αγώνα για την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Οι άνθρωποι του Σαρωνικού γνωρίζουν τις δυσκολίες του ματς, αλλά εμφανίζονται αισιόδοξοι για την νίκη, που θα είναι η 2η στο πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα της Ελευθερίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι την 1η του νίκη στο πρωτάθλημα, ο Σαρωνικός την πέτυχε κόντρα στην κυριακάτικη αντίπαλό του και μάλιστα μέσα στο Μοσχάτο με 74-64. Τέλος στο βόλεϋ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, η παγκορασίδες Β' κόντρα στον Α.Σ Πέρα στοχεύουν στην 2η νίκης του στο πρωτάθλημα, ενώ στο παιχνίδι των αντίστοιχων Α', οι νεαρές αθλήτριες της Δήμητρας Παλαβρατζή είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση με την Ευρυάλη. Απουσίες και για τα δύο τμήματα δεν υπάρχουν, δημιουργώντας έτσι ένα ευχάριστο πονοκέφαλο στην νεαρή τεχνικό.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png