Η αγωνιστική κίνηση των ομάδων της Αίγινας.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ,  με όλες συνολικά τις αναμετρήσεις να διεξάγονται το Σάββατο. Στο ποδόσφαιρο για την 22η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Χαλκηδόνα στο Παντελής Νικολαΐδης στις 14.00, ενώ το εφηβικό τμήμα αντιμετωπίζει την Κύπρο στον Κορυδαλλό στις 11.30. Τέλος, στο μπάσκετ και στα τμήματα υποδομών του Παναιγιναΐκού, οι παγκορασίδες υποδέχονται την Ευρυάλη  στις 11.00 π.μ.

Από το Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την 22η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός πηγαίνει στο 'Παντελής Νικολαΐδης με στόχο την επιστροφή της στις νίκες. Αντίπαλος της η Χαλκηδόνα η οποία 'καίγεται' για βαθμούς καθώς βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο, με τον τεχνικό των νησιωτών Γιώργο Γκοβερίνο να εφιστά την προσοχή στους παίκτες του, καθώς το ματς αναμένεται δύσκολο. Από την αναμέτρηση του Σαββάτου θα λείψει ο Πάλλης ο οποίος είναι τιμωρημένος. Κατά τα άλλα η προετοιμασία των κυανόλευκων συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τον νεαρό τεχνικό να καταστρώνει τα σχέδιά του για το εκτός έδρας παιχνίδι. Διαιτητής θα είναι ο Σαββατιανός με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Βλάχου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png