Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Συνολικά εννέα αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο  την Κυριακή στις 13.45 η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Ελλάς Ποντίων, το εφηβικό υποδέχεται για την τελευταία αγωνιστική την Δραπετσώνα το Σάββατο στις 13.00, ενώ για την 2η αγωνιστική του προπαιδικού πρωταθλήματος η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 11.15 τον Πυθαγόρα στο Πέραμα. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Τερψιθέα την Κυριακή στις 14.30 στο κλειστό του Μίλωνα, ενώ το τμήμα mini του συλλόγου παίζει το Σάββατο στις 10.00 με τον Διογένη στην Φρεαττύδα. Για τα τμήματα υποδομής του Παναιγιναικού το mini θα παίξει με τον Ατρόμητο στον Πειραιά το Σάββατο στις 11.15, ενώ οι παγκορασίδες θα φιλοξενήσουν την Κυριακή στις 11.00 το Παλαιό Φάληρο. Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, το τμήμα Α' θα παίξει το Σάββατο με τον Ιάσονα στις 13.45, και το αντίστοιχο Β' με τους Τράχωνες στις 14.00. Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν εκτός έδρας, σε κλειστό 'Σελεπίτσαρι' στην Νίκαια και 5ο Δημοτικό Ηλιούπολης.

Από το Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την 25η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Ελλάς Ποντίων στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες μοιράζονται την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς, και θέλουν την νίκη για να ανέβουν κι άλλο στην βαθμολογία. Οι δύο αντίπαλοι είχαν έρθει ισόπαλοι στον 1ο γύρο με 2-2 με την νησιώτικη ομάδα να είναι ανώτερη, και να βρίσκει δίχτυα με τους Ψάρρη και Νεκτάριο Μπακόμητρο. Στα ευχάριστα για τον Γιώργο Γκοβερίνο η επιστροφή του Μπιζιώτα από τιμωρία (2 αγωνιστικές), ενώ και ο Νεκτάριος Μπακόμητρος δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 13.45. Διαβάστε περισσότερα...

Για την 20η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός (5-14) φιλοξενεί την Τερψιθέα (10-9) στο κλειστό του Μίλωνα. Η νησιώτικη ομάδα η οποία δείχνει αρκετά ανεβασμένη μετά και τις τελευταίες δύο νίκες (σ.σ με Παννεαπολικό και Προοδευτική), κοντράρεται με μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Τερψιθέα αγνοεί την ήττα στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, καθώς η τελευταία της ήττα ήταν από την Νίκαια την 14η αγωνιστική με 62-61. Από τότε μετράει 5 συνεχόμενες νίκες με Αετό Καλλιθέας (15η 52-47 εντός), Ευρυάλη (16η 67-46 εκτός), Φοίνικα Πειραιά (17η 71-69 εντός), Αρμενική (18η 56-47 εκτός) και Βουλιαγμένη (19η 70-42 εντός). Οι κυανόλευκοι του Βαγγέλη Καβάσιλα γνωρίζουν τις δυσκολίες του κυριακάτικου ματς, αλλά με όπλο πλέον και τη ψυχολογία εμφανίζονται αισιόδοξοι για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, που θα τους επιτρέψει να ελπίζουν σε παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή με το τζάμπολ να είναι στις 14.30.

Τέλος στο πρωτάθλημα βόλεϋ των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ τα δύο τμήματα (Α' και Β') του Σαρωνικού αντιμετωπίζουν τον Ιάσονα και τους Τράχωνες αντίστοιχα. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο εκτός έδρας, με την τεχνικό του συλλόγου Δήμητρα Παλαβρατζή να προετοιμάζει τις νεαρές αθλήτριες και των δύο τμημάτων, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η αναμέτρηση των παγκορασίδων Α' θα αρχίσει στις 13.45, ενώ αυτή τον παγκορασίδων Β', ένα τέταρτο αργότερα (14.00).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png