Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο το Σάββατο στις 14.45 η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Θύελλα στο Μοσχάτο, ενώ την ίδια μέρα το προπαιδικό του συλλόγου υποδέχεται την Οδηγήτρια στις 13.00. Στο μπάσκετ και τη Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.30 τον Πειραϊκό στο κλειστό του Μίλωνα, και το τμήμα mini αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 12.30 τον Ολυμπιακό στο ανοικτό γήπεδο Αίγινας.

Από το Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για τα τμήματα υποδομής του Παναιγιναικού το mini φιλοξενεί το Σάββατο τον Έσπερο Καλλιθέας στις 11.00. Τέλος στο βόλεϋ τρεις αναμετρήσεις και μάλιστα εντός έδρας για τις παγκορασίδες του Σαρωνικού. Την αρχή θα κάνουν οι παγκορασίδες Α' το Σάββατο, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τον Μίλωνα στις 14.00, ενώ την Κυριακή οι αντίστοιχες Β' θα παίξουν με το Περιστέρι στις 11.30. Επίσης την Κυριακή και αμέσως μετά τον αγώνα των παγκορασίδων Β', οι αντίστοιχες Α' θα παίξουν με την Ίρις, δίνοντας έτσι μέσα σε δύο μέρες δύο αγώνες. Διαβάστε περισσότερα...


Για την 26η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Θύελλα στο Μοσχάτο. Η αναμέτρηση του Σαββάτου (14.45) είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη ώστε να αποφύγουν την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Μοσχάτου βρίσκεται στην 12η θέση (16 ομάδες) με 26 βαθμούς, και αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα συμμετείχε στα play aout. Από την άλλη η νησιώτικη ομάδα θέλει τη νίκη για εντελώς διαφορετικό λόγο. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου στοχεύει πιο ψηλά στη βαθμολογία, και με μια νίκη στο Μοσχάτο θέτει υποψηφιότητα για κάτι παραπάνω. Οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην 5η θέση με 39 βαθμούς. Στο παιχνίδι του α' γύρου (7 Δεκεμβρίου 2014) η Α.Ε Σαρωνικός είχε επικρατήσει εύκολα με 4-1, χάρη σε τέρματα του Κουβάτσου (2), Πάλλη και Νεκτάριου Μπακόμητρου. Από το παιχνίδι του Σαββάτου θα λείψουν οι τιμωρημένοι Τσάνης (εκτίει την τελευταία του αγωνιστική ημέρα) και Ζάρκα. Στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου παρά τα προβλήματα, επικρατεί απόλυτη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πειραϊκό στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους νησιώτες, καθώς ο Πειραϊκός βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς, καθώς  έχει σε 20 αγώνες μόλις 2 ήττες. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε την 11η αγωνιστική από την Τερψιθέα με 70-63 εντός έδρας, και την 18η με 71-63 από τον Φοίνικα εκτός. H ομάδα του Ποτόσογλου είναι από τις πιο ποιοτικές της κατηγορίας, και είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης. Παρ' όλα αυτά το συγκρότημα του Βαγγέλη Καβάσιλα θέλει να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για τη νίκη, που βάση βαθμολογίας θα είναι εξαιρετικά σημαντική. Ο Σαρωνικός μετά τα τρία συνεχόμενα νικηφόρα παιχνίδια, κοιτάζει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή. Απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν, με τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν.

Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων, τα τμήματα του Σαρωνικού έχουν τρεις αγώνες το Σαββατοκύριακο και μάλιστα στο ΕΠΑΛ. Το Σάββατο οι παγκορασίδες Α' υποδέχονται τον Μίλωνα (14.00), ενώ την Κυριακή οι αντίστοιχες Β' θα παίξουν με το Περιστέρι. Αμέσως μετά οι παγκορασίδες Α' θα αντιμετωπίσουν την Ίριδα. Το παιχνίδι των παγκορασίδων Β' το οποίο είναι για την τελευταία αγωνιστική του α' γύρου, δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς Σαρωνικός και Περιστέρι ανεξαρτήτου αποτελέσματος έχουν περάσει στην επόμενη φάση. Το ίδιο συμβαίνει και με τις παγκορασίδες Α' οι οποίες με το 5 στα 5 βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση. Παρ' όλα αυτά ειδικά το παιχνίδι με την Ίριδα έχει χαρακτήρα ντέρμπι, καθώς η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση με όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png