Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται στις 15.15 από την Α.Ε Σαλαμίνας, ενώ το εφηβικό τμήμα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής για τα play-off της ανόδου αντιμετωπίζει την Αμφιάλη το Σάββατο στις 11.15 στις Σιταποθήκες. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα ανδρών της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται στο κλειστό του Μίλωνα την Καστέλλα την Κυριακή στις 14.30, και το τμήμα mini του συλλόγου φιλοξενείται από την Καστέλλα το Σάββατο στις 11.00. Στα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού, οι παγκορασίδες θα παίξουν με την Ελευθερία Μοσχάτου το Σάββατο στις 11.00 στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας. Τέλος στο βόλεϋ, για την πρεμιέρα της 2ης φάσης των παγκορασίδων, το τμήμα Α' θα φιλοξενήσει τον Έσπερο την Κυριακή στις 11.15 στο ΕΠΑΛ, ενώ το αντίστοιχο Β' θα παίξει με τον Απολλώνιο στο κλειστό Κερατσινίου στις 14.00 επίσης την Κυριακή.

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 28η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός ταξιδεύει στην γειτονική Σαλαμίνα για να αντιμετωπίσει την ουραγό στην βαθμολογία ομάδα της Ένωσης. Στο συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου επικρατεί άνεμος αισιοδοξίας για την συνέχεια, καθώς μετά και την νίκη επί της Αμφιάλης την περασμένη Τετάρτη για την 27η εμβόλιμη αγωνιστική, και σε συνδυασμό των άλλων αποτελεσμάτων, έφερε την νησιώτικη ομάδα μόνη στην 4η θέση με 45 βαθμούς. Η προετοιμασία των κυανόλευκων για το ματς της Κυριακής  ξεκίνησε την Πέμπτη, με τον νεαρό τεχνικό να προσπαθεί να διαχειριστεί και την κούραση των ποδοσφαιριστών του, καθώς η ομάδα της Αίγινας έδωσε δύο αγώνες σε τέσσερις μέρες. Το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Σαλαμίνας, το οποίο διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα ο οποίος όμως είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Απουσίες για την Α.Ε Σαρωνικός δεν υπάρχουν. Διαβάστε περισσότερα...

Για την 22η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός δίνει ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι για φέτος. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα σε περίπτωση νίκης απέναντι στην Καστέλλα, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την συνέχιση των ελπίδων του για παραμονή. Σε αντίθετη περίπτωση θα χάσει έδαφος, με την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει. Ο Σαρωνικός (13ος 27β) μετά την ήττα από τον Πειραϊκό (72-77) την περασμένη Κυριακή, θέλει το ροζ φύλλο αγώνα, κόντρα σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται στην 9η θέση με 30 βαθμούς, και θέλει και εκείνη τη νίκη ώστε να μη μπλέξει σε περιπέτειες. Στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, με τον α' αντιπρόεδρο του συλλόγου κο Γιάννη Ρετσίνα να καλεί τον φίλαθλο κόσμο μέσω της αθλητικής εκπομπής Offside του Aegina Portal, να στηρίξει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Σαρωνικού. Απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν, με την ομάδα να συνεχίζει την προετοιμασίας της χωρίς προβλήματα.
Τέλος στο βόλεϋ για την πρεμιέρα της 2ης φάσης των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, το τμήμα Α' φιλοξενεί τον Έσπερο στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Η ομάδα της Καλλιθέας στη 1η φάση του πρωταθλήματος συμμετείχε στον 5ο όμιλο, και τερμάτισε στην 2η θέση με 5 νίκες και 2 ήττες. Από την άλλη πλευρά τα κορίτσια της Δήμητρας Παλαβρατζή  τερμάτισαν στην 1η θέση του 2ου ομίλου, με το εντυπωσιακό 7 στα 7, και χωρίς να χάσουν σετ. Οι παγκορασίδες Β' για την 1η αγωνιστική θα φιλοξενηθούν στο κλειστό του Κερατσινίου από τον Απολλώνιο. Οι δυο αντίπαλοι συναντήθηκαν και στην 1η φάση, με τον Σαρωνικό να επικρατεί με 3-2 σετ εκτός έδρας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png