Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 15.00 η Α.Ε Σαρωνικός θα φιλοξενήσει την Οδηγήτρια, ενώ το προπαιδικό τμήμα θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο Πειραιά στο γήπεδο του Ρέντη το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ και την Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 14.30 την Μεγαρίδα, και το mini θα φιλοξενήσει τον Πορφύρα το Σάββατο στις 11.00. Στα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού οι παγκορασίδες θα παίξουν αρχικά το Σάββατο με τον Έσπερο Καλλιθέας στην Αίγινα, και την Κυριακή στις 13.00 θα αντιμετωπίσουν τον Αετό στην Καλλιθέα. Τέλος στο βόλεϋ και τα δύο τμήματα του Σαρωνικού θα παίξουν στο ΕΠΑΛ.

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Την αρχή θα κάνουν οι παγκορασίδες Β', οι οποίες θα φιλοξενήσουν το Σάββατο στις 14.00 την Αργυρούπολη, ενώ την Κυριακή οι παγκορασίδες Α' θα υποδεχτούν επίσης στις 14.00 το Περιστέρι.Για την 29η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την 2η στη βαθμολογία Οδηγήτρια στο ντέρμπι του 2ου ομίλου. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου στο τελευταίο εντός έδρας ματς της φετινής περιόδου θέλει την νίκη, ώστε να σταθεροποιηθεί στην 4η θέση, και ανάλογα τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική (30η με την Νίκαια εκτός), ακόμα και την 3η θέση. Στα αξιοσημείωτα, η δεύτερη φορά μετά την 1η αγωνιστική (2-0 τον Ήφαιστο), στην οποία η νησιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί πλήρης. Αυτό και συνδυασμό με τις τελευταίες καλές εμφανίσεις, δίνουν το δικαίωμα στον νεαρό προπονητή να είναι αισιόδοξος για την νίκη, κόντρα σε μια από τις δύο αήττητες (Ίκαρος Καλλιθέας η άλλη ομάδα) ομάδες του ομίλου. Διαβάστε περισσότερα...

Η Οδηγήτρια βρίσκεται στην 2η θέση με 72 βαθμούς, και σε 28 αγώνες έχει 22 νίκες και 6 ισοπαλίες. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00, και θα το διευθύνει ο Μαρινάκης με βοηθούς τους Παχωπό και Μουμπογιάτζογλου. Η διοίκηση του συλλόγου έκανε έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της Αίγινας, να βρεθεί στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας, ώστε να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές του νησιού για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν. Οι άνθρωποι της Α.Ε Σαρωνικός πριν την έναρξη της αναμέτρησης, θα τιμήσουν (μετάλλια και κύπελλο) το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, το οποίο τιμήθηκε πρόσφατα από την Ε.Π.Σ.Πειραιά με το κύπελλο 'Ευ αγωνίζεσθαι', για την περίοδο 2013-2014. Η γιορτή του ποδοσφαιρικού συλλόγου θα ξεκινήσει στις 14.00 με τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στο εφηβικό και το προπαιδικό τμήμα, και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Α.Ε Σαρωνικός-Οδηγήτρια, θα γίνει και η τελετή της απονομής.

Για την 23η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται στο κλειστό του Μίλωνα την Μεγαρίδα. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά την σπουδαία νίκη επί της Καστέλλας την περασμένη αγωνιστική με 75-72, θέλει σε έναν ακόμα 'τελικό' την νίκη ώστε να παραμείνει μέσα στον στόχο της (παραμονή). Στο συγκρότημα των νησιωτών επικρατεί αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει όλους τους αθλητές στην διάθεσή του. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 14.30.
Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της β' φάσης, τα δύο τμήματα του Σαρωνικού (Α' και Β') παίζουν στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Το Σάββατο οι παγκορασίδες Β' φιλοξενούν την Αργυρούπολη, και την Κυριακή οι αντίστοιχες Α' το Περιστέρι. Και οι δύο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 14.00, με την τεχνικό του συλλόγου Δήμητρα Παλαβρατζή να προετοιμάζει τις νεαρές κοπέλες της χωρίς προβλήματα. Τα δύο τμήματα για την 1η αγωνιστική πέτυχαν σημαντικές νίκες, και θα προσπαθήσουν για το 2 στα 2, ώστε να χριστούν φαβορί για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png