Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μετά και την ολοκλήρωση των αντρικών πρωταθλημάτων σε Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (Ε.Π.Σ.Π) και Β' ΕΣΚΑΝΑ, το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας συνεχίζεται με τις μικρότερες ηλικίες. Στο ποδόσφαιρο το Σάββατο για τα play-off, το εφηβικό της Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Κύπρο στον Κορυδαλλό στις 11.30, ενώ στο μπάσκετ και τα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού, οι παγκορασίδες του συλλόγου αντιμετωπίζουν την Ευρυάλη στη Γλυφάδα την Κυριακή στις 13.30. Τέλος στο βόλεϋ, τέσσερις αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο οι παγκορασίδες Α' θα φιλοξενηθούν από το Περιστέρι στις 12.00, ενώ την ίδια μέρα οι αντίστοιχες Β' από την Αργυρούπολη στις 15.00. Την Κυριακή οι παγκορασίδες Β' θα υποδεχτούν στις 12.00 στο ΕΠΑΛ την ομάδα του Ρέντη, ενώ οι παγκορασίδες Α' θα φιλοξενήσουν τον Πορφύρα στις 14.00.

Από το Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Συνέχεια στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ και στην 2η φάση, με τις παγκορασίδες Α' που είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης να αντιμετωπίζουν αρχικά το Σάββατο το Περιστέρι εκτός και στην συνέχεια την Κυριακή τον Πορφύρα στο ΕΠΑΛ. Τα κορίτσια της Δήμητρας Παλαβρατζή, στο ματς του Σαββάτου χρειάζονται μόλις ένα σετ για να τους δώσει το αβαντάζ της έδρας στην 3η φάση. Κάτι αρκετά εφικτό, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα του Σαρωνικού, είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Παρ' όλα αυτά η νεαρή τεχνικός, περιμένει την απαιτούμενη σοβαρότητα από τις αθλήτριες της και στα δύο παιχνίδια, έτσι ώστε να τελειώσουν την β' φάση αήττητες, και να προετοιμαστούν για την γ' φάση, με στόχο όσο πιο ψηλά γίνεται. Όσο αναφορά το τμήμα Β' των παγκορασίδων, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς για να προκριθεί η ομάδα του νησιού μας στο final 4, χρειάζονται δύο νίκες στα δυο αυτά παιχνίδια, και μάλιστα στο σαββατιάτικο ματς, ο Σαρωνικός να επικρατήσει με 3-0 σετ της Αργυρούπολης εκτός έδρας.

Μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής, παραμένει το final 8 των παγκορασίδων Α', με τις δύο πρώτες των ομίλων της β' φάσης να προκρίνονται σε αυτό, ενώ καταργείται το final 8 των παγκορασίδων Β', και μετατρέπεται αυτομάτως σε final 4, με μοναδικό εκπρόσωπο τον 1ο του κάθε ομίλου της β' φάσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αρκεί για τις παγκορασίδες Β' του Σαρωνικού η 2η θέση ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Στόχος λοιπόν είναι η 1η θέση για τα νεαρά κορίτσια του νησιού, και αυτό θα συμβεί αν επικρατήσουν της Αργυρούπολης με 3-0 σετ το Σάββατο, και με μια νίκη κόντρα στον Ρέντη την Κυριακή. Ένα χαμένο σετ στο ματς με την Αργυρούπολη το Σάββατο, αυτομάτως μετατρέπει σε αδιάφορο το παιχνίδι με τον Ρέντη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png