Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα. Τα φώτα στο κλειστό του Ε.Π.Α.Λ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μόλις δύο αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού των ομάδων της Αίγινας το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα να έχουν τελειώσει.  Έτσι λοιπόν το Σάββατο για το προπαιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Πυθαγόρα στις 11.15, ενώ στο  βόλεϋ και την φάση των 8 της ΕΣΠΕΔΑ, οι παγκορασίδες Α' του Σαρωνικού φιλοξενούν τον Θρίαμβο Χαΐδαρίου την Κυριακή στις 12.15.

Από το Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τις παγκορασίδες Α' του Σαρωνικού, οι οποίες αντιμετωπίζουν σε αγώνα νοκ άουτ τον Θρίαμβο Χαιδαρίου με έπαθλο την είσοδο στο Final 4. Το παιχνίδι της Κυριακής θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΠΑΛ, καθώς το συγκρότημα της Δήμητρας Παλαβρατζή στην β' φάση του πρωταθλήματος τερμάτισε πρώτο, με αποτέλεσμα να έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Οι ταλαντούχες αθλήτριες του νησιού θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Αίγινας, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης του Σαρωνικού, τα κορίτσια της Δήμητρας Παλαβρατζή θα δώσουν αγώνες μακριά από το νησί, αφού η διοργάνωση του Final 4 θα διεξαχθεί στον Πειραιά, με πιθανή έδρα το γήπεδο της Δραπετσώνας.

Η νεαρή τεχνικός της ομάδας, πέρα από το γνωστό ρόστερ των παγκορασίδων Α', θα έχει στην διάθεσή της και αθλήτριες των αντίστοιχων Β'. Συγκεκριμένα, η Μπιάνκα Γκούρι, η Κατερίνα Καλαμάκη, η Βάλια Μπόγρη και η Βίκυ Σταθοπούλου, θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των υπόλοιπων κοριτσιών στον κρίσιμο αυτόν αγώνα. Το πρώτο σέρβις είναι στις 12.15.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png