Τουρνουά Ομαδικών Αθλημάτων στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Γεμάτο από μαθητές των δημοτικών σχολείων της Αίγινας, σήμερα το πρωί Δημοτικό Στάδιο του Νησιού, καθώς ήταν σε εξέλιξη το Τουρνουά Ομαδικών Αθλημάτων στο οποίο ανταποκρίθηκαν όλα τα σχολεία της Αίγινας. Οι καθηγητές φυσικής αγωγής μιλώντας στο Aegina Portal ευχαρίστησαν το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό και τον πρόεδρό του κύριο Σταμάτη Μαρμαρινό, καθώς και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων. Στόχος της διοργάνωσης ήταν η μαζικότητα στον αθλητισμό. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν έγιναν καταγραφές αποτελεσμάτων και δεν ορίστηκαν νικητές στις αναμετρήσεις των ομάδων. Οι μαθητές με πρωτοβουλία του ΔΑΟΑ και του Δήμου Αιγινας μετακινήθηκαν με πούλμαν, κάτι που έκανε εφικτή τη μεταφορά των μαθητών της περιφέρειας.

Οι καθηγητές φυσικής αγωγής ελπίζουν ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και του χρόνου, ώστε να ξεκινήσουν πρωταθλήματα ανάμεσα στα σχολεία, με αθλήματα και δραστηριότητες που ενδιαφέρου πρώτα τους ίδιους τους μαθητές. Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή που συνέταξαν οι καθηγητές φυσικής αγωγής προς τον ΔΑΟΑ: "Οι καθηγητές φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αίγινας, ευχαριστούν τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αίγινας και τον πρόεδρό του, κύριο Σταμάτη Μαρμαρινό, που η αρωγή και η υποστήριξη του στη διεξαγωγή των τουρνουά ομαδικών αθλημάτων όλων των δημοτικών σχολείων του νησιού, ήταν σημαντική και αξιέπαινη."


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png