Πρωτιά στην κατηγορία του για τον Γιώργο Γιαννούλη στο 1ο Τρίαθλο 2015 του Ναυπλίου.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός υποδέχτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το Ναύπλιο. Το 1ο Τρίαθλο 2015. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 30 Μαΐου, με τους 43 τριαθλητές Δημοτικού και Γυμνασίου να δίνουν μια ξεχωριστή παράσταση, για να ακολουθήσει η Κυριακή με τον μεγάλο αγώνα, ο οποίος συγκέντρωσε σχεδόν όλη την αφρόκρεμα του Ελληνικού Τριάθλου. Οι 280 και πλέον αθλητές ξεκίνησαν με την κολύμβηση, με φόντο το ιστορικό Μπούρτζι, ενώ στην συνέχεια σειρά πήρε η ποδηλασία. Ο 10 χλμ ποδηλατικός αγώνας, ξεκίνησε από το λιμάνι και συνεχίστηκε σχεδόν σε όλη την παραλιακή. Το 1ο Τρίαθλο Ναυπλίου ολοκληρώθηκε με τον αγώνα τρεξίματος, με την διαδρομή να είναι εξίσου εντυπωσιακή. Τα μαγικά σοκάκια της Πρωτεύουσας του Νομού Αργολίδας, έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο στον αγώνα, με τους αθλητές να δείχνουν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι.

Από το broadcasting news της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στο 1ο Τρίαθλο 2015 του Ναυπλίου συμμετείχε και ο αθλητής του ΟΑΚ Αίγινας Γιώργος Γιαννούλης, ο οποίος για άλλη μια φορά έκανε υπερήφανο το νησί. Ο ταλαντούχος αθλητής με χρόνο 01:10:26 πήρε την 1η θέση στην κατηγορία του, και την 5η στην γενική, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον νεαρό αθλητή του στίβου, ο οποίος έκανε λόγο για την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, τονίζοντας πως παρ' όλη την μόλις 2 μηνών προπόνηση,  το αποτέλεσμα ήταν άκρως ενθαρρυντικό για εκείνον, εν όψει συνέχειας της προετοιμασίας του. Ο γεννημένος στις 22 Δεκεμβρίου του 1989 νεαρός αθλητής συνεχίζει την προετοιμασία του, δίπλα σε έναν μεγάλο προπονητή και αθλητή του τριάθλου, τον Βασίλη Κρομμύδα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png