Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου για τις ομάδες της Αίγινας.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τριημέρου Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στο ποδόσφαιρο, το Σάββατο στις 14.45 η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Χαραυγή, το εφηβικό φιλοξενείται το Σάββατο στις 11.30 από τους Νέους Ευγενείας, ενώ το παιδικό υποδέχεται την ίδια μέρα τον Αετό Κορυδαλλού στις 13.15. Στο μπάσκετ και την Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Παρασκευή στις 21.30 τον Α.Ο. Ταταύλα στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, ενώ το παιδικό υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιά το Σάββατο στις 11.30. Στα τμήματα υποδομών του Παναιγιναϊκού, οι Κορασίδες Β' θα παίξουν με τον Φοίνικα στον Πειραιά το Σάββατο στις 11.00, ενώ το παιδικό τμήμα θα φιλοξενηθεί από τον Λέων στο Μοσχάτο την Κυριακή στις 13.30. 

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

 
Για την 4η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Χαραυγή το Σάββατο στις 14.45. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 2-1 κόντρα στην Α.Ε Περάματος την περασμένη Κυριακή, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, και κόντρα στην αρκετά ανεβασμένη φέτος Χαραυγή, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στις τάξεις των κυανόλευκων επικρατεί αισιοδοξία, με τον νεαρό τεχνικό να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του, στην διάθεσή του. Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής θα διευθύνει ο Ιωαννίδης, με βοηθούς τους Φαντόπουλο και Τζιλίρη
 
Για την 3η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός κοντράρεται με τα Ταταύλα εκτός έδρας. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Παννεαπολικό εντός έδρας (60-70), θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, και να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα των νησιωτών έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το δύσκολο αυτό ματς, κόντρα σε μία ομάδα που δείχνει αρκετά δυνατή κυρίως στην έδρα της. Απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png