Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τριημέρου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο το Σάββατο στις 14.15 η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί την Προοδευτική. Στο μπάσκετ και την Γ´ ΕΣΚΑΝΑ, την Παρασκευή στις 21.30 ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ερμή στην Αργυρούπολη, ενώ τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις. Τόσο το παιδικό, όσο και το εφηβικό φιλοξενούν την Κυριακή τα αντίστοιχα τμήματα της Καστέλλας. Ο αγώνας του παιδικού είναι στις 9.30, ενώ αυτός του εφηβικού στις 11.00. Στο σύλλογο του Παιναιγιναϊκού, το παιδικό τμήμα θα υποδεχτεί το Σάββατο τον Αετό Καλλιθέας στις 10.00, ενώ το γυναικείο τμήμα φιλοξενεί την Κυριακή στις 12.30 την Προοδευτική. Τέλος πρεμιέρα στο πρωτάθλημα των γυναικών β' της ΕΣΠΕΔΑ κάνει ο Σαρωνικός. Η ομάδα της Αίγινας για την 1η αγωνιστική, φιλοξενεί τον Κελεό Ελευσίνας την Κυριακή στις 13.00 στο κλειστό του ΕΠΑΛ.

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 7η αγωνιστική του Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί το Σάββατο την ιστορική Προοδευτική. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το σπουδαίο διπλό στη Νίκαια (5-2), αντιμετωπίζει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Οι 'βυσσινί' έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, καθώς στις 6 πρώτες αγωνιστικές έχουν ισάριθμες νίκες, και μάλιστα χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία τους. Στο φετινό ρόστερ της Προοδευτικής βρίσκονται πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών οι Πάρης Ανδράλας και Νικήτας Τουρνάς. Ο 36χρονος Πάρης Ανδράλας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Superleague με τις φανέλες του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανιωνίου. Ο Τουρνάς από την άλλη, έχει συμμετοχές μεταξύ άλλων με Αιγάλεω και Κερατσίνι. Το παιχνίδι έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, και αναμένεται να γίνει κάτω από την παρουσία πολυάριθμων φίλων της Προοδευτικής. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Πετρουμιάνος, με βοηθούς τους Περδικούρη και Ζερβάκη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14.15.

Για την 5η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει σήμερα (Παρασκευή) τον Ερμή στην Αργυρούπολη. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα θέλει την νίκη, ώστε να ανέβει βαθμολογικά, και να ξεπεράσει την ήττα της περασμένης Δευτέρας από τα Ταταύλα. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, με τους καλαθοσφαιριστές του νησιώτικου συλλόγου να αισιοδοξούν για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Το τζάμπολ είναι στις 21.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png