Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο είναι το αγωνιστικό μενού του τριημέρου για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 14:15 η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται στο 'Παναγιώτης Σαλπέας' από το Κερατσίνι, το εφηβικό αντιμετωπίζει την Χαραυγή εκτός έδρας το Σάββατο στις 12:00, ενώ το παιδικό τμήμα υποδέχεται την Οδηγήτρια το Σάββατο στις 12:30. Στο μπάσκετ και την Γ´ ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Δάφνη Αγ. Δημητρίου την Παρασκευή στις 21:30. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, παιδικό και εφηβικό αντιμετωπίζουν το Σάββατο εκτός έδρας τα αντίστοιχα τμήματα του Φοίνικα Πειραιά. Το παιχνίδι του παιδικού είναι στις 11:30, ενώ εκείνο του εφηβικού στις 13:00.

Από το Broadcasting News της εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Τέλος, πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κάνει το mini του Σαρωνικού που φιλοξενείται το Σάββατο στις 11:00 από τον Εθνικό. Στο σύλλογο του Παναιγιναϊκού, τόσο οι κορασίδες, όσο και οι παίδες, θα φιλοξενήσουν το Σάββατο τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕ Καλλιθέας. Οι κορασίδες του νησιού θα παίξουν στις 10:00, ενώ οι παίδες στις 11:30. Την Κυριακή για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται από την Βάρη στις 12:00. Τέλος στο βόλεϋ και την 2η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12:00 από την ΑΠΣ Άμιλλα στο Νέο Κλειστό του Κορυδαλλού.

Για την 8η στροφή του πρωταθλήματος Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός πηγαίνει στο 'Παναγιώτης Σαλπέας' για να αντιμετωπίσει το ιστορικό Κερατσίνι. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο για την ομάδα του νησιού μας, αφού πέρα από την εξαιρετική ομάδα που έχουν οι γηπεδούχοι, ο φυσικός χλοοτάπητας του γηπέδου, ίσως να δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Αίγινας. Παρ' όλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον τεχνικό των νησιωτών να προετοιμάζει την ομάδα του, με μοναδικό απόντα τον Πάλλη, ο οποίος είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού. Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 14.25 θα την διευθύνει ο Καρυοφίλης, με βοηθούς τους Κουτσουμπού και Κορώνα. Διαβάστε περισσότερα...

Για την 6η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την Δάφνη, στο κλειστό του Αγ. Δημητρίου. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά το σπουδαίο διπλό στην Αργυρούπολη επί του Ερμή με 76-71, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να φύγει νικήτρια από μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα. Η Δάφνη Αγ. Δημητρίου σε 5 αγώνες, έχει 4 νίκες και 1 ήττα, και φιγουράρει στην 1η θέση μαζί με τα Ταταύλα και Ακαδημία Ελευσίνας, με 9 βαθμούς. Ο Σαρωνικός από την άλλη, σε 5 αγώνες έχει πανηγυρίσει την νίκη σε 3, ενώ έχει γνωρίσει 2 ήττες. Το συγκρότημα του έμπειρου τεχνικού προετοιμάζεται για τον δύσκολο αυτό αγώνα, με την αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα να είναι εμφανής. Το παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή, με το τζάμπολ να είναι στις 21.30.

Τέλος στο πρωτάθλημα βόλεϋ της 2ης τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται από την ΑΠΣ Άμιλλα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού, το οποίο δεν αποτελεί έδρα της τυπικά γηπεδούχου, καθώς το κλειστό που χρησιμοποιεί δήλωσε κόλλημα. Ο Σαρωνικός μετά την εύκολη επικράτηση της 1ης αγωνιστικής επί του Κελεού Ελευσίνας με 3-0 σετ, στοχεύει στην νίκη ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png