Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με έντεκα συνολικά αγώνες συνεχίζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Την Πέμπτη ο αγώνας του μπασκετικού Σαρωνικού, ενώ το βόλεϋ έχει ρεπό. Στο ποδόσφαιρο το αντρικό τμήμα της Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.15 τον Περαμαϊκό, το εφηβικό υποδέχεται το Σάββατο στις 12.30 την Ελλάς Ποντίων, ενώ την Κυριακή στις 14.15 το παιδικό του συλλόγου φιλοξενείται από το Νέο Ικόνιο. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Πέμπτη στις 21.45 τη Νέα Σμύρνη στο κλειστό του Μίλωνα, ενώ και τα τρία τμήματα υποδομής του συλλόγου, έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις. Την αρχή θα κάνει το mini που θα παίξει στις 10.00 με τον Πορφύρα, στην συνέχεια το παιδικό τμήμα θα παίξει με τον Απόλλων Πειραιά στις 11.30, ενώ στις 13.00 το εφηβικό θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Πειραιά. Και οι τρεις αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Από το Broadcasting News της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Επίσης στο μπάσκετ αλλά στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το Σάββατο οι κορασίδες θα φιλοξενηθούν από τον Πορφύρα στις 10.15, το παιδικό θα φιλοξενηθεί την ίδια μέρα από τον Έσπερο Καλλιθέας στις 12.30, ενώ οι αγώνες του προ-μίνι και των γυναικών, θα γίνουν την Κυριακή. Το προ-μίνι θα φιλοξενήσει τον Πειραϊκό στις 10.00, με τις γυναίκες να αντιμετωπίζουν τους Κυρίαρχους Παλ. Κοκκινιάς εκτός έδρας στις 14.00.   Για την 11η στροφή του πρωταθλήματος Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί τον Περαμαϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τους Σαλαμινομάχους με 1-1, θέλει την νίκη ώστε να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία. Ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του για ακόμα ένα παιχνίδι, τους Τρίμπο και Πάλλη οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των νησιωτών συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με την αισιοδοξία για την κατάκτηση των τριών βαθμών να είναι εμφανής.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 14.15, αντί στις 13.15 που είχε αρχικά οριστεί.   Για την 9η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται τη Νέα Σμύρνη στο κλειστό του Μίλωνα. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά το σπουδαίο διπλό στο Ρέντη (65-56), θέλει το ροζ φύλλο αγώνα για να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Σαρωνικός δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση τελευταία, και με πιθανή νίκη στο ματς της Πέμπτης, θα βρεθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το τζάμπολ είναι στις 21.45.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png