Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Δέκα συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού των ομάδων της Αίγινας το Σαββατοκύριακο, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Την Πέμπτη ο αγώνας του μπασκετικού Σαρωνικού. Στις 24 Δεκεμβρίου ο αγώνας βόλεϋ γυναικών ανάμεσα στον Ερμή Περάματος και τον Σαρωνικό. Στο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα ανδρών του Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 14.30 την Θύελλα Μοσχάτου. Στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού συλλόγου, το παιδικό αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Άρη Αμφιάλης στις 11.00 εκτός έδρας, ενώ το εφηβικό τμήμα φιλοξενεί για την β' φάση του πρωταθλήματος την Προοδευτική το Σάββατο στις 12.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Πειραιά την Πέμπτη στις 21.45, ενώ εντός έδρας υποχρεώσεις έχουν και τα τρία τμήματα υποδομής του συλλόγου, με ημέρα διεξαγωγής το Σάββατο. Την αρχή θα κάνει το mini, το οποίο θα παίξει με τον Έσπερο Καλλιθέας στις 10.00, ενώ στην συνέχεια θα παίξουν το παιδικό στις 11.30 με τον Πειραϊκό, και το εφηβικό στις 13.00 επίσης με τον Πειραϊκό. Στον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, οι κορασίδες Β' θα φιλοξενηθούν από τον Προφήτη Ηλία το Σάββατο στις 12.00, ενώ παιδικό και γυναικείο τμήμα θα παίξουν την Κυριακή. Το παιδικό θα αντιμετωπίσει στο Παλαιό Φάληρο την ομώνυμη ομάδα στις 10.00, ενώ για την Α' γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός θα υποδεχτεί την Αναπτυξιακή στις 12.00.

Για την 13η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Θύελλα Μοσχάτου. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το διπλό στην Δραπετσώνα (1-0 την ομώνυμη ομάδα) θέλει να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα, και την Κυριακή κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Ο νεαρός τεχνικός στην καθιερωμένη ομιλία του προς τους παίκτες του την Τρίτη, τόνισε πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο, και ότι πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η Θύελλα παρά την δεινή θέση (τελευταία με 2 βαθμούς) στην οποία βρίσκεται, διαθέτει ένα γενικά καλό σύνολο, και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Στα αγωνιστικά, ο Τρίμπος αναμένεται μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες να είναι στην αποστολή, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14.30. Το περασμένο Σάββατο το εφηβικό τμήμα της Α.Ε Σαρωνικός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, και βρίσκεται στις 14 καλύτερες ομάδες της Α' κατηγορίας του Πειραιά. Για την Β' φάση, η ομάδα του Βαγγέλη Μαργαρώνη κληρώθηκε στον β' όμιλο, ο οποίος περιλαμβάνει πολλές ιστορικές ομάδες. Ατρόμητος Πειραιά, Ιωνικός Νικαίας, Εθνικός, Προοδευτική, Αμφιάλη και Κύπρος Κορυδαλλού θα είναι οι αντίπαλοι της νησιώτικης ομάδας, με την αρχή να γίνεται το προσεχές Σάββατο με την Προοδευτική στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12.30. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Πειραιά. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ακαδημία Ελευσίνας (70-52), θέλει την άμεση επιστροφή στις νίκες, ώστε να επανέλθει και πάλι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής βρίσκει τις δύο ομάδες ισόβαθμες με 16 βαθμούς, με τον Ατρόμητο Πειραιά λόγο τον συνδυασμό των αποτελεσμάτων των αγώνων να βρίσκεται στην 3η θέση, και τον Σαρωνικό να είναι στην 7η. Απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν, με την αισιοδοξία για την κατάκτηση του 7ου φετινού φύλλου αγώνα να είναι διάχυτη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη με το τζάμπολ να είναι στις 21.45.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png