Πολύχρωμο το χριστουγεννιάτικο testEvent για τον 5ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2016.

"Πλημμυρισμένο" από χρώμα ήταν το testEvent για τον 5ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας 2016, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην παραλία της Αίγινας με σημείο έναρξης και τερματισμού την Παλαιά Προβλήτα. Η διοργάνωση έγινε από το Δήμο Αίγινας και την ΚΕΔΑ, και είχε διπλό χαρακτήρα: από τη μία να προωθήσει το μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα στις 24 Ιανουαρίου 2016 και από την άλλη να αποτελέσει αυτό ακριβώς που αναφέρεται στον τίτλο του, δηλαδή μία δοκιμή για την οργανωτική ομάδα.
Ο Άι Βασίλης μοίρασε κόκκινους σκούφους σε μικρούς και μεγάλους, που μπορούσαν να συμμετέχουν είτε τρέχοντας, είτε περπατώντας σε μία όμορφη διαδρομή του εμπορικού κέντρου. Στον τερματισμό όλοι έπαιρναν μετάλλια και ένα μπαλόνι για τις προσπάθειές τους!

Στο testEvent συμμετείχε και ο σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής". Όσοι το επιθυμούσαν μπορούσαν να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες του συλλόγου.

Η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας προσέφερε πολλά δώρα για τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση. Καραμέλες, τετράδια και πολλά ακόμη δώρα χάρισε ο Άι Βασίλης στους μικρούς που βρέθηκαν στο event. Πολλά από αυτά είχαν αγοραστεί από το "Χαμόγελο του Παιδιού", προκειμένου να υπάρχει μία στήριξη και προς αυτή την πλευρά.

Δείτε φωτογραφίες από το testEvent εδώ

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png