Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου στην Αίγινα.

Γράφει ο ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με δέκα συνολικά αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Στο ποδόσφαιρο, την Κυριακή στις 14.30 η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Ειρήνη 2005, ενώ το εφηβικό αντιμετωπίζει για την β' φάση τον Ιωνικό στο 'Παντελής Νικολαΐδης το Σάββατο στις 10.45.  Επίσης για την β' φάση, το παιδικό της Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται την Α.Ε Νίκαιας το Σάββατο στις 12.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Παρασκευή στις 21.30 από την Αιξωνή στην Γλυφάδα. Στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, το παιδικό φιλοξενείται από την Καστέλλα το Σάββατο στις 11.30, ενώ το mini αντιμετωπίζει τον Διογένη στην Φρεατίδα το Σάββατο στις 12.00. Στα τμήματα του Παναιγιναϊκού, το παιδικό αντιμετωπίζει τον Αετό στην Καλλιθέα το Σάββατο στις 10.15, ενώ την Κυριακή θα γίνουν υπόλοιποι αγώνες του συλλόγου. Την αρχή θα κάνει το προ-μίνι το οποίο υποδέχεται στις 9.45 τον Ολυμπιακό, ενώ στις 11.45 θα παίξουν Πορφύρας-Παναιγιναϊκός για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων. Τέλος στις 14.15 το γυναικείο τμήμα του συλλόγου, θα φιλοξενηθεί από τον Πήγασο στον Κορυδαλλό.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Ειρήνη 2005. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Άρη Αμφιάλης (1-1), θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να ανέβει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Η 15η αγωνιστική είναι η τελευταία για τον α' γύρο, με την Α.Ε Σαρωνικός να έχει μια αρκετά καλή παρουσία, σε αντίθεση με την Ειρήνη, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση, και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Ο νεαρός τεχνικός των νησιωτών στην καθιερωμένη του ομιλία στην προπόνηση της Πέμπτης, τόνισε πως το κυριακάτικο παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο Γκοβερίνος πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τρίμπο, καθώς η διοίκηση του συλλόγου έκανε δεκτή την πρόταση της Αγ. Ελεούσας για την μετεγγραφή του νεαρού μέσου, ο οποίος από το μεσημέρι της Πέμπτης αποτελεί ήδη παρελθόν από τους κυανοκίτρινους. Η αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 14.30 θα την διευθύνει η Τζίκα, με βοηθούς τους Σταματάτο και Γαλάνη.

Για την 12η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται στην Γλυφάδα από την Αιξωνή, και πηγαίνει με στόχο την νίκη ώστε να ξεκινήσει με το δεξί το 2016. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες επίσημης αγωνιστικής απραξίας λόγω των εορτών επιστρέφει στο παρκέ, και κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας θέλει το ροζ φύλλο αγώνα, για να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Ο Σαρωνικός βρίσκεται στην 4η θέση με 18 βαθμούς, με την Αιξωνή να είναι 9η με 16β. Απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν, με τους ανθρώπους του νησιώτικου συλλόγου να αισιοδοξούν για την 8η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή, με το τζάμπολ να είναι στις 21.30.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png