Η αγωνιστική των ομάδων της Αίγινας.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσιο σε δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Πέμπτη ο αγώνας μπάσκετ του Σαρωνικού. Στο ποδόσφαιρο, για την 16η αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Κύπρο στον Κορυδαλλό το Σάββατο στις 14.15. Στα υπόλοιπα τμήματα του ποδοσφαιρικού συλλόγου, το εφηβικό θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό εκτός έδρας το Σάββατο στις 11.00, ενώ το παιδικό τμήμα θα υποδεχτεί την Καστέλλα το Σάββατο στις 12.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Πέμπτη στις 21.45 τον Πήγασο Κορυδαλλού για την 13η αγωνιστική, ενώ εντός έδρας υποχρεώσεις έχουν και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, τόσο το παιδικό όσο και το εφηβικό, θα φιλοξενήσουν το Σάββατο τα αντίστοιχα τμήματα του Φοίνικα Πειραιά. Ο αγώνας του παιδικού θα ξεκινήσει στις 11.30, ενώ ο αντίστοιχος του εφηβικού στις 13.00. Για το πρωτάθλημα mini, ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 11.30 τον Εθνικό.  Για τον σύλλογο του Παναιγιναϊκού, το παιδικό θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 11.00 την Α.Ε Καλλιθέας εκτός έδρας, ενώ την ίδια μέρα οι γυναίκες θα φιλοξενήσουν την Αργυρούπολη στις 14.00. Την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες Παναιγιναϊκός-Ατρόμητος Πειραιά στις 10.00 για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων, και Φοίνικας Πειραιά-Παναιγιναϊκός στις 14.00, για το πρωτάθλημα προ-mini. Διαβάστε περισσότερα...

Τέλος στο βόλεϋ, ο Σαρωνικός θα παίξει την Κυριακή με τον Κελεό στην Ελευσίνα, με το πρώτο σέρβις να είναι στις 13.00.   Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Κύπρο στον Κορυδαλλό. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την άνετη επικράτηση επί της Ειρήνης 2005 με 3-0, θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα αλλά να ξεχάσει την αγωνιστική της εικόνα της περασμένης αγωνιστικής, καθώς παρά την νίκη δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, κόντρα στην προ-τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Απουσίες για τον νεαρό τεχνικό δεν υπάρχουν, με την αισιοδοξία για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα να είναι διάχυτη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14.15.

Για την 13η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται στο κλειστό του Μίλωνα τον Πήγασο Κορυδαλλού. Η ομάδα του Βαγγέλη Καβάσιλα μετά την νίκη επί της Αιξωνής στην Γλυφάδα στο ματς θρίλερ (82-80 στην παράταση), θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Η ομάδα της Αίγινας δείχνει ότι παρά τα εμπόδια, βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και στο ματς με τον πάντα υπολογίσιμο Πήγασο, είναι το φαβορί για την νίκη. Η αναμέτρηση θα γίνει την Πέμπτη με το τζάμπολ να είναι στις 21.45 το βράδυ.   Τέλος για το βόλεϋ και το πρωτάθλημα της β' τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο πρωτοπόρος και αήττητος Σαρωνικός (15β) αντιμετωπίζει τον Κελεό Ελευσίνας (4β) στο κλειστό 'Ανδρέας Δασκαλάκης'. Το συγκρότημα της Δήμητρας Παλαβρατζή μετά από την αγωνιστική απραξία λόγω εορτών επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, και θέλει να ξεκινήσει το 2016 με το δεξί. Για την κυριακάτικη αναμέτρηση μίλησε στο Aegina Portal η νεαρή τεχνικός.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πρώτο του β' γύρου και έρχεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, καθώς το τελευταίο ματς έγινε πριν τα Χριστούγεννα. Στον α' γύρο κερδίσαμε 3-0 τον Κελεό, αλλά πάντα τα εκτός έδρας είναι πιο επικίνδυνα, οπότε χρειάζεται προσοχή. Στόχος μας εκτός από την νίκη είναι να προσαρμοστούμε γρήγορα στις αγωνιστικές συνθήκες μετά από την αποχή των εορτών. Η ομάδα θα κατέβει πλήρης και πιστεύω ότι δεν θα συναντήσουμε κάποια δυσκολία,αν βγουν στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα' κατέληξε η προπονήτρια του Σαρωνικού. Στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, αναμένεται να δώσει το παρόν και η Ιρένα Τζινιέρη, η οποία ξεπέρασε τον τραυματισμό της. Το πρώτο σέρβις είναι στις 13.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png